televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Sistem

Promo RTS

 

 

petak

23.40 RTS2

Sistem

Dva najbolja prijatelja s Dorćola, Semestar i Kvartal, pored svakodnevnog dangubljenja s drugarima iz kraja, pokušavaju da pronađu način kako da brzo i lako dođu do novca koji bi im promenio život iz korena. Semestar je student filozofije koji dobro poznaje računare, te sticajem okolnosti s Kvartalom ulazi u sistem multilevel prodaje. Ubrzo počinju da smišljaju način da prevare prevaranta i da ceo sistem preokrenu u svoju korist. Jureći za njim, prolaze kroz niz čudnih situacija, okruženi bizarnim i neobičnim ljudima. Uloge: Milan Veljković, Miloš Vlalukin, Nenad Nenadović.

Nežnost

Foto: IMDB

 

 

petak

21.25 B92

Nežnost

Erik, šarmantni srednjoškolac, nakon žestoke svađe sa majkom ubija i nju i oca. Nekoliko godina kasnije Erikov slučaj hipnotiše mladu Lori, koju su godinama seksualno zlostavljali momci njene majke. Opčinjena Erikovim ubilačkim nagonom, Lori beži od kuće da ga pronađe. U međuvremenu detektiv koji radi na Erikovom slučaju nije ubeđen da on neće ponovo napasti... Uloge: Rasel Krou, Džon Foster, Sofi Traub.

Kutija

Foto: IMDB

 

 

petak

21.00 Cinemania

Kutija

Bračni par Luis je u velikim problemima. Jednoga dana na pragu svoje kuće zatiču misteriozni paket u kojem se nalazi kutija. Uskoro stiže i objašnjenje. Ako pritisnu dugme na kutiji, umreće neko koga ne poznaju, a oni će zauzvrat dobiti milion dolara. Norma i Artur oklevaju, razmišljajući da li se radi o šali ili triku nekog ludaka, ali na kraju ipak pritiskaju dugme. Uloge: Kamerun Dijaz, Džejms Mardsen.

Loše ponašanje

Foto: IMDB

 

 

petak

20.00 Prva plus

Loše ponašanje

Osamnaestogodišnji Rik Stevens učiniće sve ne bi li zadobio ljubav Nine Penington. U svojoj misiji osvajanja Nine on će se povezati s njenim psihotičnim bivšim dečkom, s jednom napaljenom majkom, maničnim vlasnikom striperskog kluba, direktorom perverznjakom, sveštenikom, suicidalnom majkom i jednim svecem zaštitnikom. Ljubav nije laka! Uloge: Selena Gomez, Nat Volf, Meri Luz Parker, Elizabet Šu.

USS „Indijanapolis“: Ratna hrabrost

Foto: IMDB

 

 

subota

21.00 B92

USS „Indijanapolis“: Ratna hrabrost

U toku Drugog svetskog rata, mornarički vojni brod, „Indijanapolis“ tajno je prevezao jednu od dve atomske bombe koja je mogla da okonča rat. Japanci su ga napali i potopili. Brod „Indijanapolis“ bio je toliko tajan da ga nisu ni proglasili nestalim, jer niko nije znao ni da je napadnut. To su saznali tek četiri dana nakon napada. Od 1.197 članova posade, gotovo njih 300 je potonulo s brodom. U tim opasnim vodama Filipinskog mora preživeli su iskusili glad, žeđ, vrućinu, delirijum, strašne napade ajkula i smrt mnogih kolega s podmornice. Pet dana kasnije samo njih 317 je preživelo i bilo spaseno. Uloge: Nikolas Kejdž, Tom Sizmor.

Divlje priče

Foto: IMDB

 

 

subota

20.10 Blic TV

Divlje priče

Argentinska crna omnibus komedija od šest priča. Nejednakost, nepravda i zahtevi sveta u kome živimo uzrokuju stres i depresiju kod mnogih ljudi. Neki od njih pucaju. Ovo je film o tim ljudima. Ranjivi u sudaru s realnošću koja se stalno menja i iznenada biva nepredvidiva, likovi filma prelaze onu tanku liniju koja civilizaciju deli od varvarstva. Izdaja ljubavnika, povratak u tešku prošlost i nasilje upleteni u svakodnevne susrete, teraju junake u ludilo, dok oni popuštaju neporecivom zadovoljstvu koje dolazi od gubitka kontrole. Uloge: Rikardo Darin, Oskar Martinez, Leonardo Zbaralja, Erika Rivas.

Utvrđenje

Foto: IMDB

 

 

subota

20.15 RTS2

Utvrđenje

Robert, bivši agent CIA, živi podalje od gradske vreve u naselju za nekadašnje špijune. Pol, sin s kojim je izgubio kontakt, bavi se kriptovalutama, gde upada u probleme. Pol moli oca da mu pomogne, ali Polovi planovi nisu tajni koliko mesto na kome se Robert nalazi. Grupa kriminalaca sačinjena od Robertovih neprijatelja želi osvetu. Uloge: Džesi Metkalf, Brus Vilis, Čed Majkl Mari.

Jahači pravde

Foto: IMDB

 

 

nedelja

21.00 Cinemania

Jahači pravde

U svojoj tuzi Markus upoznaje Ota, svedoka železničke nesreće u kojoj je poginula Markusova supruga Ema. Oto je statistički stručnjak koji ubrzo postaje uveren da je za nesreću odgovorna motoristička banda kroz komplikovanu seriju namernih događaja, a koji su započeli s ukradenim biciklom. Kako bi se osvetili za Eminu smrt, njih dvojica udružuju se s Otovim prijateljima ujedno i hakerima Lenartom i Ementalerom koji se ispostave poprilično nesposobnima u korišćenju logike i vatrene moći. Njihov plan osvete uskoro počinje da puca po šavovima, i to na potpuno neočekivane načine... Uloge: Mads Mikelsen, Nikolaj Li Kos, Andrea Hajk Gadeberg

filmovi

Promo RTS

 

 

nedelja

18.40 RTS1

Smrdljiva bajka

Moma je skitnica i pati od depresije. Ema je skitnica i lečila se od alkoholizma. Moma živi u napuštenim fabričkim pogonima. Ema živi u šahtu. Ema se Momi dopala na prvi pogled. Moma se Emi dopao na drugi pogled. Ema je nekad davno izgubila bebu i počela da pije. Ili je prvo počela da pije pa izgubila bebu. Nije više ni važno. Važno je da joj je Moma pomogao da to preboli. Moma i Ema počinju da žive zajedno. Jedno drugom ulepšavaju dane. Dovijaju se u potpunoj nemaštini. Venčavaju se. Venčava ih Kralj klošara koji živi na deponiji. Moma i Ema odlaze na medeni mesec i tom prilikom nailaze na ostavljenu bebu pored kontejnera. Nastavljaju život utroje. Uloge: Žarko Laušević, Jelen Đokić, Bojan Žirović, Petar Božović, Miloš Vlalukin.

Nezgodna meta

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

22.00 Prva plus

Nezgodna meta

Posao milijardera Donovana Šalmersa je toliko važan i opasan da je primoran da angažuje plaćenike kako bi zaštitio svoju imovinu i novu tehnologiju, koja bi u pogrešnim rukama mogla ugroziti opstanak planete. Ipak, teroristi uspevaju da kidnapuju njegovu ćerku i počinje ozbiljna trka za život devojke i dobrobit čovečanstva. Uloge: Brus Vilis, Džes Metkalf, Lala Kent.

Kod kuće je sunčano

Foto: IMDB

 

 

ponedeljak

21.00 Cinemania

Kod kuće je sunčano

Utemeljeno na senzacionalnoj pozorišnoj predstavi istog naslova. Film prati priče dvojice drugara koji se navikavaju na civilni život u Edinburgu nakon povratka iz Avganistana.  Obojica se trude da nauče da žive izvan vojske, unutar porodice, zaposlenja i emocionalnih veza. Uloge: Pol Branigan, Džordž Makaj.

Dom Hemingvej

Foto: IMDB

 

 

utorak

21.00 Cinemania

Dom Hemingvej

Nakon što je proveo 12 godina u zatvoru jer nije hteo da postane cinkaroš, Dom Hemingvej, veći od života i ozloglašeni obijač sefova, želi da nadoknadi izgubljeno vreme. Njegov odani najbolji prijatelj Diki pridružuje mu se u potrazi za onim što mu pripada, novčana nagrada od krimi-bosa kojeg nije cinkario. Domov kratak fitilj dovešće ga u nove neprilike, a kad dozna da mu je lova ukradena, naprosto će se oteti kontroli. Najoriginalniji, urnebesan i šokantno briljantan britanski krimić godine. Uloge: Džud Lo, Ričard E. Grant, Emilija Klark.

Nada

Foto: IMDB

 

 

sreda

21.00 Cinemania

Nada

Nekada davno Anja i Tomas imali su potpuno drugačije planove za svoje živote. Kada puno mlađoj Anji bude dijagnostikovan tumor na mozgu, dotadašnji dobro organizovan život ovog uspešnog para u potpunosti se srozava. A sve se to, da stvar bude gora, događa baš na Božić. Šok suočenja sa smrtnošću, misao koju užurbana svakodnevica uvek iznova potiskuje, u potpunosti će sve promeniti. Film „Nada“ lišen sentimenta, ali uz mnogo empatije govori nam o tome kako se percepcija vremena naglo menja - kako za ljubavni par tako i za njihovu najbližu porodicu i krug prijatelja. Poput emotivnog zemljotresa, ova izmenjena perspektiva dovodi do razgovora koji su ranije zanemarivani te do potisnutih misli i osećanja... Uloge: Stelan Skarsgord, Andrea Braein Hovig.

Laži koje govorimo

Foto: IMDB

 

 

četvrtak

21.00 Cinemania

Laži koje govorimo

Kada njegov šef, milijarder Demi umre, vozač Donald ima zadatak da uništi sve dokaze o Demijevoj preljubničkoj vezi sa zagonetnom i lepom Amber. To ga uvodi u opasno podzemlje, gde se susreće s Amberinim bivšim mužem. Ova mračna figura dovešće ga do granice između života i smrti... Uloge: Gejbrijel Bern, Sibila Din, Mark Edi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading