Milošević na Kordunu “Važno je da Srbi ovde ostanu i opstanu”
SDSS

 

Posetu je započeo u Vrginmostu gde je sa Milanom Vrgom, kandidatom za načelnika opštine Gvozd i Mirjanom Oluić, kandidatkinjom za zamenicu župana, na lokalnoj pijaci ostao više od dva sata u srdačnom razgovoru sa meštanima. U komšijskoj opštini Topusko, zajedno sa predsednikom Izvršnog odbora stranke Borom Rkmanom, u selu Katinovac posetio je familiju Vorkapić koja su uspešno bavi humanim poslom udomljavanja.

U Perni, zaseok Sokolovići, su im se pridružile zamenica predstojnika državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Tatjana Vukobratović-Spasojević i Slađana Božić iz Kluba zastupnika SDSS-a. Familiji Sokolović pružena je pomoć nakon potresa, a razgovarano je o zaštiti stare drvene kuće građene na tradicionalni ovdašnji način davne 1891. godine!!! U kući je i četvoro male dece, što je retkost za ove krajeve.

Milošević na Kordunu “Važno je da Srbi ovde ostanu i opstanu”

SDSS

 

 

 

Centralna današnja manifestacija bila je radionica za pomoć pri apliciranju za “manjinski” konkurs Ministarstva poljoprivrede koji je u toku. Boris Milošević je istakao “Važno je da naši ljudi opstanu i ostanu na svojim ognjištima. Zadatak svih nas je da rešavamo realne probleme naših ljudi.

Mnogo je i dalje izaziva pred nama, ali čovek da bi opstao na svome ognjištu mora imati elementarne uslove, kao što su put, struja i voda. Mi ćemo se uvek odazivati svim pozivima i bićemo kao i do sada uvjek na terenu kako bi mogli pomoći” istakao je Milošević.

Milošević na Kordunu “Važno je da Srbi ovde ostanu i opstanu”

SDSS

 

 

Milošević je u prisustvu četrdesetak meštana i žitelja okolnih sela govorio i o drugim vitalnim temama, te značaju izlaska na izbore. Zajedno sa potpredsednikom Miloševićem bili su SDSS-ovi kandidati za zamenika načelnika opštine Topusko i nositelj SDSS-ove liste za opštinsko Veće Dalibor Trkulja, Dejan Mihajlović potpredsednik SDSS-a i kandidat za zamenika župana Karlovačke županije kao i predsednik sisačko-moslavačkog SDSS-a Branko Jovičić.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading