NAKON BOLNOG PERIODA On je Nikolini Pišek vratio osmeh na lice, voditeljka objavila emotivni snimak i sve raznežila (VIDEO)
Ataimages

Čini se da je Nikolina Pišek konačno smogla snage da iza sebe ostavi težak period posle gubitka supruga i vrati se svakodnevnim obavezama.

Naime, voditeljka je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram obradovala snimkom sa kućnim ljubimcem, a čini se da je on jedini i mogao da joj vrati osmeh na lice ako izuznemo naslednice.

Ne treba brisati ništa svoje. Onda to ne bi bio ti. Bio bi netko drugi, možda neko bolji, istaknutiji, ali ipak ne ti… I neka sve što se nakalemilo, i lepo i ružno, i radosno i tužno, i prljavo i čisto, i pametno i ludo ostane, budi svoj, neopozivo svoj… I neka te ne brine što o tome misli neko drugi, treći, dvestoti. Nije bitno šta misli, nego ko misli…a svi znamo za sebe ko o nama ima pravo misliti - napisala je Nikolina Pišek ispod objave na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsetimo, Nikolina Pišek se nakon smrti supruga Vidoja Ristovića našla u centru skandala zbog svađe sa svekrom Mišom Grofom oko podele nasledstva, a rat između njih ne jenjava.

OTKRIVENO KO JE MISTERIOZNI DEČKO LIDIJE VUKIĆEVIĆ Poznati slikar je 20 godina mlađi od glumice, a evo i na kojoj lokaciji se tajno viđaju

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Lucky

15.07.2022 11:20

Ni gidinu nije sastavila a vec jase ko rodeo grl!!! CIST NEMORAL OD ZENE!!! MACA JE BIO U ORAVU KADA JE KIDISAO NA NJU DA JE ..... ! JER INA SAMO ZA TO SLUZI. KOME ONA KUVA RUCAK ,TAJ GA NE JEDE DUGO!!!!