Željko i Milica Mitrović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Šesta sezona "Zadruge" je završena. Publika je izabrala pobednika i to je Aleksandra Nikolić.

Podsetimo, ova sezona popularnog rijalitija završila se ranije nego proteklih godina, zbog tragedija koje su zadesile našu zemlju.

Nakon masakra u školi, kada je ubijeno devetoro dece i domar, a potom još jednog kod Mladenovca, kada je stradalo još osam ljudi, vlasnik "Pink" televizije, Željko Mitrović, doneo je odluku da ukine ovakvu vrstu programa.

Milica i Željko Mitrović najavili novi projekat

Printscreen

 

Mnogi se pitaju - šta dalje? Vlasnici Pink televizije, Željko i Milica Mitrović su dali odgovor na to.

- Uveliko pravimo i spremamo sledeću spektakularnu televizijsku sezonu - najavio je Željko na Instagram profilu, koji je svojoj supruzi Milici na superfinalu uručio krunu.

- Pored krune koju je moja Milica dobila od mene, dobila je još jednu od cele produkcije televizije Pink, kao najzaslužnija za senzacionalni uspeh ovogodišnje "Zadruge" sa preko 9 miliona gledalaca u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori! Bravo ljubavi! Volim te - poručio je Mitrović.

Velika šefica, Milica Mitrović, otkrila je da će se tokom leta i dalje emitovati emisije vezane za "Zadrugu".

Fanovi rijalitija su joj u komentarima ispod objave na Instagramu, koja se tiče finala "Zadruge", pisali da žele da se nastave emisije koje su bile i prethodnih pet sezona, a Mitrovićka je potvrdila da hoće:

- Biće - kratko je napisala ona i time otkrila šta će se emitovati po završetku "Zadruge 6" i dodala "Novi rekordi su oboreni, slavlje i dalje traje, a onda u nove pobede jer ovo nije kraj, ni početak kraja.Vidimo se brže nego što možete i da zamislite - dodala je Milica.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading