Milena Kačavenda
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo ilustracija

Pevačica i nekadašnja rijaliti učesnica Zorica Marković gostovala je u jednoj televizijskoj emisiji i govorila o akrutelnim dešavanjima u "Eliti".

Po običaju, Zorica nikoga nije štedela, a najveću pažnju su privukle njeni komentari na račun Milene Kačavendu.

- Milena Kačavenda me kopira, sedi gde i ja... Neke fore tako, ali je to providno kao celofan. Ne može da se kaže da je glupa, da nije namazana, ali to su oni ljudi zamrznuti u devedesetim, kao neki autoriteti. Koji autoritet u rijalitiju kad tamo niko nikog ne poštuje? Ona je mene spominjala na početku, njen ulazak je okej, bila je tema i zna zašto je ušla. Ona je odradila ono što se od nje očekivalo - istakla je Zorica.

Zorica Marković

Foto: Printscreen/Jutjub

Sukob između Markovićeve i Kačavende nije od juče, počeo je zbog Milenine kume Ane Ćurčić i haosa sa Zvezdanom Slavnićem. Smetao joj je način na koji se Zorica ophodila prema Ani. Zbog toga je Zoricu prvo nazvala prazilukom, pa joj se javno izvinila, a onda još strašnije uvredila.

- Zorici sam se javno izvinila, a sada povlačim javno izvinjenje. Ona je po mojoj proceni obična baba kurana. Tako ću od danas da je zovem... Više nije praziluk nego baba kurana... Ona šapuće Zvezdanu, pa Ani... Barata nekim informacijama - besno je komentarisala Markovićevu Kačavenda.  

Ni Zorica joj nije ostajala dužna, a da joj nije oprostila, pokazala je i ovim poslednjim rečima.

Zorica Marković završila ispod stola

Zorica Marković je poznata po tome što sve radi, narodski rečeno, do koske. Takva je kad peva, kad se svađa, a sudeći po snimku koji kruži društvenim mrežama, i kada se veseli.

Markovićeva je bila jedna od najveselijih gostiju na svadbenom veselju Bube Miranović, koje je ova pevačica upriličila povodom žendibe svog sina Filipa Bosiljčića.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading