PUKLA TIKVA Zorica Marković sasula Ani sve u lice, njena reakcija iznenadila sve
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Zorica Marković održala je Ani Ćurčić lekciju o odnosu sa zadrugarima, a poseban fokus stavila je na Lepog Miću. Zamerila joj je takođe i to što jede u krevetu, a ne za stolom ili pultom.

-Trebalo je da ga pitaš šta je mislio pod tim da dođeš prvi dan kod njega, da li on zna ko je? Treba da kažeš da znaš ko si ti. Oni pokušavaju da te fortaju- rekla je Zorica.

-Znam, a ti to gledaš - dodala je Ana.

-Ma, nije mi dobro. Sa tobom sam najiskrenija od srca i nikada u životu nisam bila tako predana kao tebi. Napolju se najboljim prijateljima nisam mešala na ovaj način. Dobiću čir jer sam srčano uz tebe. Ja sam sa njim okej jer me još nije uvredio, a kad me uvredi naje*ao je, ja se samo Boga bojim. Kod mene nema pardona. Ne vređam porodicu, njega kao čoveka, ne koristime epitete koje ovde čujem nego direktno odem i raspravim ono što se mene tiče. Pošto njemu moram da crtam jer sa mnom ne može da manipuliše dođem do istine da mi se izvini jer sam u pravu. Da li Moka ima 50 ljudi ili ceo svet, ja čoveka uvredila nisam, meni je čist obraz i nemam razloga nikoga da se bojim- zaključila je Zorica.

"SINIŠA JE PRODAVAO DROGU" Isplivali jezivi detalji iz doma Kulića, Miljanin otac je dolazio pijan kući i radio ovo ćerkama!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading