televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Neželjena dejstva

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Neželjena dejstva

Emili i Martin Tejlor su mlad, lep, bogati par koji živi dobro u velikoj kući i ima sav luksuz koji im novac može pružiti - dok Martin ne ode u zatvor zbog finansijskih malverzacija na berzi. Četiri godine ga Emili čeka u malom iznajmljenom stanu, ali njegovo puštanje iz zatvora jednako je razorno kao i njegov boravak u zatvoru, pa Emili počne da tone u duboku depresiju. Uloge: Čening Tejtum, Runi Mara, Džud Lo, Ketrin Zita Džouns.

Pravna plavuša

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Pravna plavuša

El Vuds je u vezi sa savršenim Vornerom Hantingtonom Trećim, imućnim dečkom iz bogate porodice. Plašeći se da njegovi prijatelji i porodica nikada neće prihvatiti pomalo praznoglavu El, Vorner odlučuje da raskine vezu pre nego što ode na studije prava na Harvardu. Odlučna u nameri da vrati čoveka svojih snova, El se upisuje na ovaj prestižni fakultet, ali postaje predmet podsmeha. Uloge: Ris Viderspun, Selma Bler.

Dnevnik 64: Ukus osvete

Foto: IMDB

 

 

22.55 RTS2

Dnevnik 64: Ukus osvete

Građevinski radnici pronalaze tri mumificirana tela u starom stanu u Kopenhagenu. Oni sede oko stola, a četvrto mesto je prazno. Detektivi, Karl i njegov pomoćnik Asad preuzimaju slučaj i pokušavaju da saznaju ko su bile te osobe i za koga je bilo namenjeno četvrto mesto. Uloge: Nikolaj Lij Kas, Fares Fares, Soren Pilmark.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading