FILM DANA „Pod sumnjom“
Foto: Promo/Schutterstock
Poseta

Promo

 

 

21.00 Superstar

Poseta

Serija „Poseta“ vodi nas kroz sudbine četvoro potpuno različitih ljudi koji u istražnom zatvoru čekaju na svoj trenutak - trenutak istine ili oslobađanja. Svaka od četiri priča predstavlja zaseban mini serijal od po četiri epizode koje će se emitovati od ponedeljka do četvrtka od 21 čas. Petkom će u istom terminu biti reprizirana cela priča, odnosno sve četiri epizode, dajući priliku gledaocima da „urone“ u priču kao u film. Uloge: eđu Boris Isaković, Luka Grbić, Ozren Grabarić, Krešimir Mikić, Ksenija Marinković, Izudin Bajrović.

Poseta

Promo Pink

 

 

21.10 Pink

Zakopane tajne

U drugoj sezoni serije „Zakopane tajne“, u epizodama koje će se nestrpljivo očekivati, u priču će biti ubačeni i istiniti događaji iz života nekoliko najbogatijih i najuticajnijih porodica u Srbiji, koje će gledaoce ostaviti bez daha, otkrivajući šokantno naličje srpskog visokog društva i njegove elite. A na gledaocima ostaje da prepoznaju njihove aktere – jer svaka sličnost sa stvarnim događajima i likovima je namerna. Okosnicu priče „Zakopanih tajni“ i dalje će činiti porodica Doder i svi likovi koji su na neki neverovatan način povezani sa njima. Uloge: Milica Milša, Mira Banjac, Miloš Đurović...

Pod sumnjom

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Pod sumnjom

U večeri održavanja festivala Svetog Sebastijana u San Huanu u Portoriku, bogati advokat specijalizovan za poreze, Henri Herst, sprema se za veliki bal u dobrotvorne svrhe. Prati ga njegova lepa, mnogo mlađa supruga Šantal, ali stiže mu poziv da se javi u policiju. Dan pre, za vreme svog svakodnevnog jutarnjeg trčanja, Herst je pronašao mrtvo telo 12-godišnje devojčice. Kapetan Viktor Benezet i eksplozivni mladi detektiv Ovens tvrde da samo žele da razjasne neke detalje iz Herstove izjave. Ali, kada ispitivanje počne, a Herst počne da petlja sa svojim odgovorima, policajcima postaje jasno da je Herst na neki način upetljan u ceo slučaj, i on postaje osumnjičen. Kako ispitivanje odmiče, otkrivaju se detalji iz života uglednog advokata, ali i detalji njegovog odnosa s mladom suprugom. Pitanje Herstove nevinosti ili krivice postaje sve kompleksnije, sukobi između njega i Benezeta sve su žešći, a odgovor se još ne nazire... Uloge: Džin Hekman, Morgan Friman, Monika Beluči.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading