televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Na večeri kod Maje Mandžuke

Promo RTS

 

 

22.05 RTS1

Na večeri kod Maje Mandžuke

Šarmantna glumica je svojim menijem iznenadila ali i oduševila svoje goste a usput se pokazala i kao nasmejana i vrlo razigrana domaćica. Maja je otkrila kako se još kao devojčica zaljubila u pozorište, šta ima zajedničko sa svojom junjakinjom Katom iz kultnih „Munja“, zašto najviše voli svoj rodni grad i priznala da iako vrlo vitka, i te kako uživa u ukusnim zalogajima.

Grabljivica

Foto: IMDB

 

 

B92 21.00

Grabljivica

Nikad nemojte da podcenite devojku koja nema šta da izgubi. Ovo je priča o mladoj ženi koja živi u korumpiranom društvu gde zločin i bande terorišu ulice. Kad joj ubiju majku i oca policajca, mlada žena kreće u potragu za ubicom uz pomoć njegovog bivšeg partnera, Karla Akera i tajanstvenog prijatelja iz njene prošlosti. Postaje nemilosrdni ubica koji se probija kroz mračni svet trgovine ljudima da bi na kraju otkrila užasavajuću istinu. Uloge: Indija Ajsli, Samjuel L. Džekson.

Na večeri kod Maje Mandžuke

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Opasan poziv

Ivan Lok je marljivo radio kako bi živeo život koji je zamislio, posvetivši se u potpunosti poslu koji voli i porodici koju obožava. Jedne večeri Ivan dobija neočekivani telefonski poziv, a ono što se krije iza toga su brojni događaji koji će rasplesti istinu o njegovoj porodici, poslu i životu. Lok je uzbudljivo i jedinstveno ostvarenje o čoveku koji se bori da spasi sve što je vredno u njegovom životu. Uloge: Tom Hardi, Olivija Kolman.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading