televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Samo prijatelji

Foto: IMDB

 

 

22.45 Prva

Samo prijatelji

Kris Brander ima sve - novac, dobar izgled i sjajan posao kao muzički producent u Los Anđelesu. Ali nije mu oduvek bilo lako… U srednjoj školi u Nju Džerziju, devedesetih, Kris je bio stidljiv, gojazan i svi su ga zafrkavali. Jedina svetla tačka u životu bilo mu je prijateljstvo s Džejmi Palamino, omiljenom navijačicom i najzgodnijom devojkom u školi. Četiri godine su poveli nerazdvojni. Ali umešao se Džejmin dečko. Uloge: Rajan Rejnolds, Ejmi Smart, Ana Faris.

Potopljen

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Potopljen

Ambasadora SAD u Južnoj Americi ubiju agenti tajne službe. U kriznoj sobi u sedištu CIA hitno je sazvan sastanak gde dr Suzan Čapel izveštava o pretnji nacionalnoj sigurnosti. Direktor CIA i agent Flečer odmah pokreću plan kad dr Čapel otkrije fotografiju Arijana Ledera, uma koji stoji iza ove zavere. Zatvoreniku Krisu Kodiju obećaju da će mu, ako zaustavi Ledera, očistiti dosije i pustiti ga na slobodu. Uloge: Stiven Sigal, Kristin Adams.

Sibir

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Sibir

U filmu Amerikanac, trgovac dijamantima, otputuje u Rusiju da tamo proda retke plave dijamante sumnjivog porekla. Posao počinje da propada i ujedno ulazi u opsesivnu i strasnu vezu s vlasnicom kafane u malom sibirskom mestu. Strast je sve snažnija, ali je i svet trgovine dijamantima sve opasniji, iz koga on ne uspeva da se izvuče. Uloge: Kijanu Rivs, Boris Giljarin, Ešli Sent Džordž.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading