FILM DANA „Proslava“
Foto: Promo/Schutterstock
Paklene ulice 4

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Paklene ulice 4

Brajan O’Koner, koji sada radi za FBI u Los Anđelesu, ponovo se udružuje s beguncem i bivšim robijašem Dominikom Toretom, kako bi uhapsili uvoznika heroina, tako što se infiltriraju u njegov posao. Kada obojica budu primorani da se suprotstave zajedničkom neprijatelju, Dom i Brajan će morati da prihvate činjenicu da jedino zajedničkim snagama i međusobnim poverenjem mogu da ga pobede. Ova dva čoveka će naći najbolji način da se osvete – pomeriće granice svega što je moguće na točkovima. Uloge: Pol Voker, Vin Dizel, Mišel Rodrigez, Džordana Bruster.

U potrazi za osvetom

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

U potrazi za osvetom

Nakon što mu porodicu ubije srpski gangster koji radi na međunarodnoj sceni, detektiv Nik iz Njujorka odlazi u jugoistočnu Aziju. Tamo se udružuje s tajlandskim detektivom kako bi se osvetio i uništio mrežu trgovaca ljudima. Uloge: Dolf Lundgren, Toni Ja, Ron Perlman.

Proslava

Foto: IMDB

 

 

22.25 RTS2

Proslava

Radnja filma nas vodi u ruralni predeo Danske, tačnije u hotel u kome se organizuje proslava 60. rođendana glave porodice Helgea. Proslavi se pridružuje veliki broj rodbine, a dolaze i Helgeova deca, ugostitelj iz Francuske Kristijan čija se sestra bliznakinja ubila, zatim Helena i nestabilni Mikael. Na večeri Kristijan umesto rođendanske zdravice optužuje svog oca za seksualno uznemiravanje i time čitavu proslavu odvodi u sasvim drugom pravcu... Uloge: Ulrih Tomsen, Hening Moricen, Tomas Bo Larsen.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading