par
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Očarana šarmom, pažnjom i luksuznim poklonima, njen svet se brzo preokrenuo kada je romansa postala noćna mora.

Megan je svoju priču ispričala u dokumentarcu Kanala 4, "Love Cheats", gde je otkrila kako je njen život iz bajke postao košmar.

Sve je počelo 2017. godine na ostrvu Vajt, gde je upoznala zgodnog i ljubaznog čoveka koji je tvrdio da se bavi dizajnom i popravkom satova.

Romansa je brzo napredovala, sa luksuznim večerama, skupocenim poklonima i velikim obećanjima.

Andervud je tvrdio da potiče iz aristokratske porodice, a Megan je bila presrećna kada joj je dao dijamantski prsten i zaprosio je.

Međutim, vremenom je počela da primećuje neobične stvari. Pisma s nepoznatim imenima stizala su u njihov dom, a Andervud je insistirao da ne objavljuje njihove zajedničke fotografije zbog "visoke pozicije" njegovog oca.

Kada je Megan istražila njegovu prošlost, otkrila je više lažnih bankovnih kartica i saznala da je njen "lord" zapravo serijski prevarant sa dugom istorijom lažnih identiteta.

Prevarant je napustio Megan, ostavivši je u dugovima od preko 35.000 evra. Na kraju je uhapšen i osuđen za prevare, ali je 2022. godine uspeo da pobegne iz zatvora i od tada je u bekstvu.

Megan je, uprkos svemu, nastavila dalje, radila na otplati dugova i oporavljanju od ove traumatične prevare.

BONUS VIDEO 

@alo_portal MUŽ DEVOJKE SA KRILIMA PLAKAO NA SVADBI! Oglasio se nakon veselja i sve raznežio emotivnom porukom #alo #alodnevnenovine #fypシ゚ #fypシ゚viraltiktok #fypシ゚viral #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading