Anja i Baka
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Baka Prase raskinuo je sa influenserkom Anjom Bla nakon tri godine veze.

Anja je ostala u luksuznom stanu u kom su zajedno živeli, dok ne nađe novi dom, a Bogdan se iz istog iselio.

Anja je potvrdila raskid putem Instagram storija, gde je istakla da ne želi da prolazi agoniju zbog napada da je iskorišćavala jutjubera, te da je ona krivac što su raskinuli.

Inače, Anju su više puta prozivali na mrežama da je sa Ilićem u vezi samo iz koristi, kako bi postala poznata i kako bi je finansirao. Međutim, ona je sve to demantovala i otkrila da je bila uz njega i kada je bio na dnu.

Pored toga, ona je veoma popularna na mrežama, pa tako i sama zarađuje ogromne cifre novca.

- Poslao sam joj poruku i pitao je koliko bi koštalo da objavi moju reklamu na storiju na Instagramu. Odgovorila mi je da je cena 3.500 evra. To znači da bi objava stajala samo 24 sata, a to je preskupo, pa sam odustao. Jeste da ona ima preko 700.000 pratilaca i da bi reklama imala nekog efekta, ali što je previše, previše je - rekao je rezignirano izvor za Kurir pre godinu dana, a nema sumnje da je njena cena skočila, naročito sada nakon raskida sa Bogdanom.

"Uvek sam bila uz Bogdana"

Anja je na društvenim mrežama objavila razloge njihovog raskida.

- Ja sam uz Bogdana bila uvek... Šta god da je bilo, ja sam uvek ostajala s njim i bila mu podrška. Ja sam svoj "prošla" više puta. On svoj "test" nije prošao. Možda se trudio, ali nije uspeo...

- Muškarac se ženi dokazuje kad ima moć i novac, kad je na vrhuncu - dodala je.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading