FILM DANA „Krvavi rat“
Foto: Promo/Schutterstock
Krvavi rat

Foto: IMDB

 

 

21.45 Superstar

Krvavi rat

Nakon što njegovog partnera brutalno ubije ozloglašeni plaćeni ubica Roug, agent FBI Džek Kroford se zaklinje da će naći ubicu i da će lično osvetiti smrt svog partnera. Ali Rougu se gubi svaki trag. Pojavljuje se tek nakon tri godine, da bi pokrenuo krvavi rat oko teritorije između vođe kineske mafije i vođe japanskih jakuza Šira. Nestrpljiv da jednom zasvagda uhvati Rouga, Kroford uvlači svoju ekipu kriminalističkih eksperata u sukob. Uloge: Džet Li, Džejson Stejtam, Džon Loun.

Univerzalni vojnik 3

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Univerzalni vojnik 3

Otpisani univerzalni vojnik mora zaustaviti teroriste koji prete nuklearnom katastrofom. Uz pomoć ukradene tajne tehnologije teroristi su stvorili nove generacije univerzalnih vojnika - elitnih vojnika genetski izmenjenih. Teroristi su zauzeli oštećen černobiljski nuklearni reaktor, preteći da će osloboditi smrtonosni radioaktivni oblak... Uloge: Žan-Klod van Dam, Dolf Lundgren, Andrej Arlovski.

Pištoljdžija

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Pištoljdžija

Majls je zaglavio na poslu koji ne voli, još uvek zaljubljen u svoju bivšu devojku Novu. Ono što Majls ne zna je da banda imena Skizam organizuje smrtonosno takmičenje u njegovom gradu u kojem se potpuni stranci bore do smrti, a sve s ciljem zabavljanja milionske publike koja takmičenje prati putem interneta. Majls se ubrzo nađe u igri, prisiljen da se bori da bi preživeo. U početku se Majlsovo dugogodišnje iskustvo bežanja od vlastitih problema isplaćuje, pa tako uspeva da nadmudri svog prvog neprijatelja… Ali kada Nova biva oteta, on mora konačno da prestane da beži, treba da pobedi vlastite strahove i da se bori za devojku koju voli. Uloge: Danijel Radklif, Samara Viving.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading