FILM DANA „Paranoja“
Foto: Promo/Schutterstock
Duže od veka, više od igre: Kako je sve počelo

Promo RTS

 

 

17.00 RTS1

Duže od veka, više od igre: Kako je sve počelo

Dokumentarni TV serijal „Duže od veka, više od igre” bavi se tradicijom i fenomenom košarke u Srbiji i Jugoslaviji. U njemu više od 100 ličnosti svojim pričama pokriva raspon od 100 godina (1923-2023), a taj put pratimo u pet epizoda. Prva epizoda serijala bavi se korenima košarke u Srbiji i Jugoslaviji i odgovara na pitanje šta je sve bilo neophodno da bi muška reprezentacija postala evropska sila u košarci. Ova epizoda pokriva period od dolaska prve lopte u Srbiju, 1923. godine, do smrti Radivoja Koraća (1938-69) koji je bio prvi igrač-simbol košarke u Jugoslaviji. Kad kažeš Korać – misliš na košarku!...

Paranoja

Foto: IMDB

 

 

23.30 B92

Paranoja

Adam Kasidi je šarmantan mladi poslovni čovek koji se trudi da napreduje na novom poslu u kompaniji Vajat telekom. Nakon što na poslu napravi skupu grešku, Adam se suočava s nemilosrdnim predsednikom kompanije Nikolasom Vajatom. On ga neće uništiti samo pod jednim uslovom: Adam mora da postane korporativni špijun. Odjednom dobija raskošnu kancelariju, vozi skupe automobile... Ali konce igre vuče Vajat kog ništa ne može da spreči u multimilonskoj trci u kojoj planira samo jedno - da pobedi! Uloge: Lijam Hemsvort, Gari Oldman, Amber Herd, Harison Ford.

Paranoja

Foto: IMDB

 

 

22.35 RTV1

Lokalni vampir

„Lokalni vampir“ sadrži elemente akcije, erotike i horora, u suštini je komedija i bavi se mentalitetom junaka u trenutku kada ih tranzicija zatiče nespremne. Majka lažno prijavljuje sinovljevu smrt, da bi ga spasla kockarskih dugova. Sin se krije i noću izlazi kao vampir u nameri da se sveti protivnicima, udvaračima svoje „udovice“ i svoje majke. Kada ustaljeni red stvari iznenada poremeti pojava vampira, počinju promene kod lokalnog stanovništva. Uloge: Mišo Obradović, Gordana Gadžić, Kristina Stevović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading