FILM DANA „Druga šansa“
Foto: Promo/Schutterstock
Druga šansa

Foto: IMDB

 

 

20.50 Prva

Druga šansa

Lepa profesorka matematike Jasemin upoznaje harizmatičnog vlasnika restorana Kemala, čiji su specijaliteti bazirani na mesu i gurmanluku. Jasemin radi, a uz to je i samohrana majka, koja se oporavlja od lošeg braka. Kemal je društven tip, koji ne brine previše i koji bi da pobegne od prošlosti. Njihovi putevi ukrštaju se u ovoj romantičnoj drami snimljenoj 2016. godine. Uloge: Nurgul Jesildžej, Ozkan Deniz.

 

22.00 RTS1

Na večeri kod Ivana Zablaćanskog

Promo RTS

 

 

Prvi domaćin tima So, šarmatni Ivan Zablaćanski, glumac Beogradskog dramskog pozorišta pokazao se kao vrlo vešt kulinar koji je svojom večerom zadobio simpatije Biberića. Ivan je rado govorio o svom detinjstvu, talentu koji je nasledio od svog oca, čuvenog Milenka, otkrio kako je upoznao svoju suprugu ali i priznao da se ne nosi uvek lako sa čarima roditeljstva. Neke detalje o Ivanu je otkrio i jedan od njegovih najboljih prijatelja, ali i priznao da njegovu kuhinju nije probao. Duhovit i neposredan, Ivan se ipak i na pijaci a i za šporetom dosta dobro snašao a junački se nosio i sa svim opaskama gostujućeg tima

Događaj

Foto: IMDB

 

 

22.15 RTS2

Događaj

Adaptacija istoimenog romana Ani Erno u kome opisuje svoja iskustva sa abortusom dok je još bio zabranjen u Francuskoj, krajem 60-ih. Ana odlučuje da abortira da bi mogla da završi školovanje i pobegne od društvenih stega porodice iz radničke klase. Francusko društvo 1963. godine sputavalo je želje žena, ali i seks uopšteno. Ani je ostalo malo vremena, a ispitni rok samo što nije počeo. Uloge: Anamarija Vartolomej, Kesi Motet Klajn, Luiz Ori-Dikero.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading