televizor
Foto: Shutterstock/Schutterstock
Šef nad šefovima

Foto: IMDB

 

 

22.25 RTS2

Šef nad šefovima

Vlasnik aj-ti kompanije želi da je proda, ali problem mu predstavlja to što je postavio fiktivnog direktora da bi prikrivao nedozvoljene radnje. Problemi se komplikuju kad potencijalni kupci požele da razgovaraju sa direktorom lično. Da prevare ne bi bile otrkivene, vlasnik je za ulogu direktora unajmio jednog glumca. Unajmljeni direktor shvata da je u ovoj situaciji na ispitu njegov moral koji nije na zavidnom nivou. Uloge: Jens Albinus, Peter Gancler, Fridrik Per Fridrikson.

Divlji konji

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Divlji konji

Detektiv otvara petnaest godina star slučaj nestale osobe, i počinje da sumnja da je nestali dečak ubijen, kao i da je lokalni rančer bio uključen u to. Uloge: Robert Duval, Džejms Franko, Džoš Hartnet.

Sumrak

Foto: IMDB

 

 

22.10 Superstar

Sumrak

Bela Svon oduvek je bila malo drugačija i nikada se nije uklapala među svoje vršnjake. Kada su joj se roditelj razveli, na njoj je bilo da odluči s kim želi da živi. Izabrala je da živi sa ocem koji se preselio u gradić Forks, ne očekujući da će to u njen život uneti neke velike promene. Ali posle nekoliko dana u novom okruženju i u novoj školi, Bela upoznaje misterioznog Edvarda koji je obara s nogu. Ona uskoro saznaje o čemu se radi kada vidi svoju novu simpatiju u akciji, on može da trči brže od geparda, zaustavi auto golim rukama i poseduje dar večne mladosti. On je vampir, kao i svi članovi njegove porodice. Uloge: Kristen Stjuart, Robert Patinson, Bili Berk, Piter Fačineli.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading