FILM DANA "Nikita" sa An Parilom, Mark Duranom
Foto: Promo/Schutterstock
Nikita

Foto: IMDB

 

 

23.45 B92

Nikita

Nakon što je osuđena za ubistvo policajca, Nikita mora da izabere između smrtne kazne ili obučavanja u tajnoj vladinoj organizaciji, kako bi postala profesionalni ubica. Od svog sadističkog mentora Boba dobila je novi identitet, stekla nove veštine i počela novi život kao Džozefin, zavodljiva žena koja je zapravo brutalna mašina za ubijanje. Uloge: An Parilo, Mark Duran.

Likvidator

Foto: IMDB

 

 

17.40 Superstar

Likvidator

Naučnica Li Kulen domogla se kompromitujućih dokaza sa listom imena vladinih službenika i FBI agenata. Iako je u programu zaštite svedoka, Li gotovo gine u napadu. Njena jedina nada za opstanak je savezni šerif Džon Kruger, legendarni pripadnik programa za zaštitu svedoka. Uz Krugerovu pomoć ona preživljava, a šerif je sve bliže izdajniku u policijskim redovima. Uloge: Vanesa L. Vilijams, Arnold Švarceneger.

Jakuza princeza

Foto: IMDB

 

 

19.35 UNA TV

Jakuza princeza

Radnja filma smeštena je u ekspanzivnu japansku zajednicu Sao Paula u Brazilu - najveću japansku dijasporu na svetu. Akemi je siroče koje otkriva da je naslednica polovine kriminalnog sindikata Jakuza. Sklapajući neugodan savez sa neznancem koji veruje da im drevni mač veže dve sudbine, Akemi mora da pokrene rat protiv drugog dela sindikata koji želi njenu smrt. Uloge: Masumi, Džonatan Ris Majers, Cujoši Ihara.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading