televizor
Foto: Promo/Foto: Shutterstock
Nevina

imdb

 

 

16.30 Pink

Nevina

Nalan je prelepa mlada devojka koja je jedino dete porodice Ipekoglu. Odgajana je bez ljubavi i nežnosti u velikoj kući uz Bosfor. Njena baka Feride je opterećena držanjem svega pod kontrolom. Feride je konzervativna i opsesivna žena od 70 godina. Unuku je odgajala kao svoje dete nakon što joj je kći preminula na porođaju. Nalan ne zna ništa o biološkim roditeljima. Misli da su joj roditelji poginuli u saobraćajnoj nesreći pre mnogo godina dok je bila dete. Feride kontroliše sve u vezi s Nalan, čak i njenu težinu. Zbog toga ne dopušta Nalan da noću izlazi napolje niti joj dopušta da se viđa s muškarcima pre udaje. Isuviše je stroga prema Nalan i nikada ne pokazuje saosećanje i razumevanje prema njoj. Nikada nije oprostila Nalan što je ona razlog smrti njene kćerke. Uloge: Burdžu Biridžik, Selma Ergeč.

Zavet

imdb

 

 

23.55 Superstar

Zavet

Džeri Blek obećava majci ubijene devojčice da će pronaći ubicu njene ćerke. Pošto smatra da policija nije uhvatila pravog čoveka, on se seli u zabačenu oblast gde su se slični zločini događali, nadajući se da će naići na čoveka koji je počinio ta ubistva. Kao smernice mu služe crteži ubijene devojčice. Džerijev usamljnički život će ga usmeriti na druženje sa jednom ženom i njenom malom ćerkom... Uloge: Džek Nikolson, Benisio del Toro, Miki Rurk, Patriša Klarkson.

Antihrist

imdb

 

 

23.15 RTS2

Antihrist

Film „Antihrist“ reditelja Lars fon Trira govori o ožalošćenom paru, koji odlazi u šumu, u kolibu nazvanu „Raj", kako bi zacelio slomljena srca i pokušao da popravi brak. Muž, koji je psihijatar, nada se da će uspeti da pomogne svojoj ženi da se suoči s bolom i osećanjem krivice tako što će je navesti da se suoči sa svojim najvećim strahovima. Međutim, priroda uzima kormilo u svoje ruke, i stvari počinju da se odvijaju neočekivano. Odlazak u šumu nije bio dobra ideja, ni za jedno od njih dvoje. Uloge: Viljem Defo, Šarlot Genzbur.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading