televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Dži Aj Džo: Odmazda

Foto: IMDB

 

 

20.50 RTS1

Dži Aj Džo: Odmazda

Vojnici elitne jedinice Dži-Aj Džo se bore ne samo s neprijateljem Kobrom, već su primorani da se odbrane i od napada iz same vlade. Pretnja Kobre iz prvog filma je eliminisana i njihov vođa je smešten u podzemni zatvor iz koga nema bekstva. Nakon ubistva pakistanskog lidera, Dži-Aj Džoovci dobijaju zadatak da obezbede nuklearne bojeve glave da ne bi pale u pogrešne ruke. Pred sam kraj misije, kada je izgledalo da je uspešno obavljena, događa se iznenadni napad i jedinica bude desetkovana.Uloge: Dvejn Džonson, Čejning Tejtum, Adrijana Paliki.

Ruski specijalista

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Ruski specijalista

Nakon smrti sina i žene, koji su stradali u obračunu sa narko bosom Aleksandrom Popovim, veteran Nik Čerenko odlučuje da napusti Rusiju i ode u Los Anđeles. Čerenko zarađuje za život kao mehaničar, sve dok ga jednog dana ne potraži bogati biznismen. Njegovu ćerku je oteo isti čovek koji je ubio Čerenkovu porodicu. Za povratak ćerke Džuli, Nik će dobiti pola miliona dolara. Ipak novac nije bitan, dobio je novu priliku da se osveti čoveku za kog je mislio da je mrtav. Uloge: Dolf Lundgren, Ben Kros, Ivan Petrušinov.

Lista poslednjih želja

Foto: IMDB

 

 

23.45 Superstar

Lista poslednjih želja

Bogataš Edvard i mehaničar Karter nemaju ništa zajedničko osim svoje neizlečive bolesti. Kako je Edvard vlasnik bolnice a u njegovoj ustanovi nema povlašćenog odnosa ni prema kome, on deli sobu sa Karterom. Tokom vremena koje su proveli zajedno tu, njih dvojica se zbližavaju, a kada Edvard u kanti za smeće pronađe Karterovu listu poslednjih želja, on je uzima, dopunjava je nekim stvarima koje bi on voleo da uradi pre smrti, i njih dvojica beže iz bolnice na svoje poslednje putovanje. Uloge: Džek Nikolson i Morgan Frimen.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading