televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Druga žena

Foto: IMDB

 

 

22.45 RTS2

Druga žena

Porodični čovek se ženi po drugi put i prelepu suprugu predstavlja svojoj mnogobrojnoj porodici. Suprugom su svi oduševljeni, obožavaju je i cene. Međutim, problemi počinju kada se njegov sin suviše veže za svoju maćehu i rađa se zabranjena ljubav u neprijatnom trouglu... Uloge: Marija Gracija Čučinota, Lazar Ristovski, Đorđo Noe.

Istraga

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Istraga

33. je godina hršćanske ere i cara Tiberija muče čudne pojave - potres i zamračenje neba. Njegovi astrolozi upozoravaju ga da svetu prete veliki nemiri i da su stari bogovi uništeni. Novo kraljevstvo na Istoku je u usponu. Tiberije vraća iz egzila Tita Valerija Taura, vodećeg istražitelja u Rimu. Taura su prognali nekoliko godina pre, jer je otkrio previše o smrti cara Avgusta, Tiberijevog prethodnika. Tiberije daje Tauru zadatak za koji će morati da upotrijebi sav svoj talenat, a ako ga uspešno obavi, vratiće dobar ugled. Treba istražiti smrt siromašnog Isusa iz Nazareta za kojeg tvrde da je ustao iz mrtvih. Uloge: Dolf Lundgren, Monika Krus, Ornel Muti, Maks Fon Sidou.

Žive rane

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Žive rane

Orin Bojd, policajac iz Detroita, radi svoj posao ne pridržavajući se propisanih pravila. Nakon što spase potpredsednika kršeći sve naloge koje je dobio, prebacuju ga u ozloglašeni deo grada. Odmah po dolasku otkriva grupu korumpiranih policajaca koji imaju svoje dogovore sa dilerima heroina. Ipak, situacija je komplikovana i ništa nije crno-belo, jer se ne zna ko je u priči loš momak, a kome se zaista može verovati? Uloge: Stiven Sigal, Isaja Vašington, Entoni Andreson, Bil Djuk.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading