televizor
Foto: Promo/Schutterstock
FILMSKI PROGRAM, NE PROPUSTITE DA POGLEDATE

Promo RTS

 

 

21.00 RTS1

Ne igraj na Engleze

Bule, Piksi i Paun su dugogodišnji prijatelji koji žive u Beogradu. Iako veoma različitih karaktera, imaju zajedničku strast - klađenje na rezultate utakmica engleske fudbalske lige. Ovog puta, za njih je klađenje više od igre jer je svakom od njih očajnički potreban novac. Tokom jedne utakmice, prelazeći iz komedije u dramu i nazad, neizvesnost rezultata će izbaciti nenadano na površinu sav „prljav veš“ njihovog odnosa. Samo jedan rezultat će zauvek promeniti njihove živote i staviti na „kocku“ njihovo tridesetogodišnje prijateljstvo. Uloge: Marko Živić, Danijel Sič, Ivan Tomić, Isidora Građanin, Frano Lasić, Vesna Čipčić, Milorad Kapor.

FILMSKI PROGRAM, NE PROPUSTITE DA POGLEDATE

Foto: IMDB

 

 

21.15 B92

Pravedno ubistvo

Njujorški detektivi Tom Turk Kovan i Dejvid Ruster Fisk su pred kraj detektivske karijere i pitanje je vremena kada će otići u zasluženu penziju. Partneri su već trideset godina, pa su postali i najbolji prijatelji. Ali kada dođe vreme da se povuku i iza sebe ostave lopove, ubice i sve ostalo što nosi posao detektiva, njih dvojica ne mogu to da urade. Pre nego što predaju značke, ostao je još jedan zločin koji bi trebalo rešiti - okrutno ubistvo zloglasnog makroa koje je, čini se, povezano s jednim njihovim starim rešenim slučajem. Uloge: Al Pačino, Robert de Niro.

FILMSKI PROGRAM, NE PROPUSTITE DA POGLEDATE

Foto: IMDB

 

 

21.00 Prva

Ubistvo i margarite

Usamljeni plaćeni ubica Džulijan Nobl i prodavac koga je napustila sreća, Deni Rajt, neočekivano se udružuju posle slučajnog upoznavanja u baru u Meksiku. Šest meseci kasnije, kada se na Denijevim vratima pojavi samoproklamovani „onaj koji olakšava muke“ očajnički tražeći pomoć, Deni i njegova supruga ostaju šokirani, ali i zaintrigirani. Dvojica prijatelja kreću u najuzbudljiviju avanturu koju je Deni ikad doživeo, ali i prema najkritičnijem ubistvu koje je Džulijan ikada morao da izvede. Uloge: Pirs Brosnan, Greg Kinir, Houp Dejvis.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading