televizor
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA ZA DANAS Film

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Čistač

Tom Katler je bivši policajac koji je opsednut čistoćom, pa iz tog razloga osniva samostalni posao gde radi kao čistač mesta zločina, nakon uviđaja policije. On ne smatra ovaj posao stresnim ili neobičnim, već sasvim rutinskim. Međutim, kada se nakon jednog posla vraća u kuću kako bi vratio ključ, susreće se sa suprugom žrtve. Ona očigledno ne zna za tragičan slučaj svog supruga, već veruje da je nestao i da će ga pronaći. Tom shvata da je i on neposredno umešan u zataškavanje ubistva, pa zajedno sa svojim bivšim partnerom Edijem Lorenzom kreće u istragu. Ipak, što više ulazi u analizu, ulazi i u probleme opasnu po život. Uloge: Semjeul L. Džekon, Ed Haris, Eva Mendes.

PREPORUKA ZA DANAS Film

Foto: IMDB

 

 

22.45 Prva

Najtraženiji čovek

Mladi Čečen, predani musliman, dolazi u Hamburg i izaziva sumnjičavost u nemačkoj špijunskoj zajednici zbog moguće povezanosti s islamskim militantima. Nemačka advokatica za ljudska prava, Anabel, pokušava da ga spasi od deportovanja i pomogne mu da nasledi novac koji mu je otac ostavio na tajnom računu koji kontroliše 60-godišnji britanski bankar Tomi Bru. Suparničke obaveštajne službe Nemačke, Velike Britanije i SAD imaju sopstvene teorije o tome ko je on i ko su njegovi saradnici… Uloge: Filip Sejmor Hofman, Rejčel Mekadams, Robin Rajt.

PREPORUKA ZA DANAS Film

Foto: IMDB

 

 

00.20 Superstar

Smisao života Monti Pajtona

Šest Pajtonovaca ponovo su zajedno u svojoj šašavoj avanturi! Ovi nestašni Britanci donose nam svoje uobičajene skečeve o omiljenim delovima tela i telesnim funkcijama, čudima ratovanja, čudu rađanja i specijalnom uvidu u ono šta nas čeka u Raju. Ovoj ekipi ništa nije sveto. Posle ovoga, više nikada nećete gledati na život na isti način. Uloge: Džon Kliz, Grejem Čepmen, Teri Džouns, Erik Ajdl.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading