televizor
Foto: Promo/Schutterstock

 

IZDVOJILI SMO ZA VAS Film

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Dvostruki identitet

Život Amerikanca, doktora Nikolasa Pintera menja se iz korena, kada u Sofiji, prestonici Bugarske, te 1992. godine odluči da pomogne jednoj dami. Zamenjeni identitet, kriminalci, korupcija samo su deo onoga sa čime će Pinter morati da se izbori kako bi se spasao iz jugoistočne Evrope. Uloge: Val Kilmer, Izabela Miko.

IZDVOJILI SMO ZA VAS Film

Foto: IMDB

 

 

21.50 Superstar

Paklene ulice 8

Kad misteriozna žena zavede Doma u svet kriminala iz kog ne može da pobegne, ekipa uličnih trkača će se susresti s najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikad pre nisu imali. Oni će preći ceo svet ne bi li vratili kući čoveka koji je od njih napravio porodicu. Uloge: Vin Dizel, Dvejn Džonson, Džejson Stejtam, Mišel Rodrigez, Šarliz Teron.

IZDVOJILI SMO ZA VAS Film

Foto: IMDB

 

 

00.40 Prva

Luckasti obućar

Maks popravlja obuću u porodičnoj radnji u Njujorku, živi prosečan život i razočaran je svakodnevicom. Jednog dana slučajno otkriva magičnu šivaću mašinu koja mu omogućava da uđe u kožu svojih kupaca, odnosno, da hoda u njihovim cipelama. Maks postaje neko drugi i vidi svet u sasvim drugačijem svetlu. Uloge:Adam Sendler, Stiv Bušemi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading