ŠTA GLEDATI DANAS NA TV Film "Odgovornost", sa Tim Rotom
Foto: Promo/Schutterstock
ŠTA GLEDATI DANAS NA TV Film

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Odgovornost

Slupavši skupi automobil svog očuha gangstera, Adam je primoran da plati dug, i udružuje se sa profesionalnim plaćenikom Rojem, kako bi izigravao vozača u nečemu što bi trebalo da bude brza i laka zarada. Dok Roj očajnički želi da napusti igru ubijanja, Adam se razvija u oduševljenog i poletnog plaćenika. Duet odlazi na put i završava duboko u šumi, daleko od kuće. Roj eliminiše mete s okrutnom preciznošću, ali oni uskoro shvataju da su uhvaćeni na delu. Uloge: Tim Rot, Džek O’ Konel.

ŠTA GLEDATI DANAS NA TV Film

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Paklene ulice: Hobs i Šo

Predstavnik zakona Hobs, i bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske Šo, ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga. Ali u trenutku kada se sajber-genetski anarhista Brikston, dokopa tajne biološke pretnje koja može da zbriše čovečanstvo zauvek i angažuje briljantnog, neustrašivog i MI6 agenta, oni će morati da se udruže kako bi savladali jedinog čoveka koji je možda opasniji od njih dvojice. Uloge: Dvejn Džonson i Džejson Stetam, Idris Elba, Vanesa Kirbi.

ŠTA GLEDATI DANAS NA TV Film

Foto: IMDB

 

 

00.40 Prva

Vrelina tela

Dugog vrućeg leta upoznaje zanosnu i zavodljivu Meti Volker, suprugu znatno starijeg bogataša Edmunda Volkera. Ned i Meti smesta se prepuste seksuanoj strasti, a ubrzo shvate da na putu njihove sreće stoji samo njen muž... Uloge: Vilijam Hart, Ketlin tarner, Ted Denson.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading