televizor
Foto: Promo/Schutterstock
OBAVEZNO POGLEDAJTE Film

Foto: IMDB

 

 

19.55 RTS2

Luka ljubavi

Emocionalno iznureni čovek useljava se s ćerkom u porodičnu kuću u Njufaundlendu, ne bi li sredio svoj život. U porodičnu dom vratio se nakon traumatičnog iskustva sa ćerkinom majkom, koja ju je prodala nezakonitoj agenciji za usvajanje. Čitav njegov dosadašnji život doneo mu je malo uspeha, ali u novom okruženju posao kreće nabolje i upoznaje zgodnu udovicu... Uloge: Kevin Spejsi, Džulijen Mur, Džudi Denč, Kejt Blanšet.

OBAVEZNO POGLEDAJTE Film

Foto: IMDB

 

 

21.00 Prva

Zgrabi i beži

Čarli Bronson je bivši kriminalac, u programu zaštite svedoka. Međutim, njegova devojka mora da stigne u Los Anđeles po svaku cenu i Čarli mora da joj pomogne, iako će time ugroziti svoj identitet. U suludoj jurnjavi sve počinje da se komplikuje kada im se na tragu nađu federalni policajac i Čarlijevi bivši ortaci iz bande... Uloge: Daks Šepard, Kristen Bel, Bredli Kuper, Tom Arnold.

OBAVEZNO POGLEDAJTE Film

Foto: IMDB

 

 

21.15 B92

Poslednja patrola

Dva mlada policajca Tejlor i Zavala patroliraju opasnim ulicama Los Anđelesa. Tokom rutinskog zaustavljanja vozila, partneri zaplene novac i vatreno oružje od pripadnika zloglasnog kartela. Tokom dalje istrage dva policajca postaju glavna meta članova bande koji žele da ih ubiju. Ovo je moćna priča o prijateljstvu, ljubavi i časti. Uloge: Džejk Gilenhal, Majkl Penja, Ana Kendrik, Amerika Ferera.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading