televizor
Foto: Promo/Schutterstock
FILM DANA

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

88 minuta

Al Paćino pojavljuje se kao Dr. Džek Grem, profesor na fakultetu koji radi i za potrebe FBI kao forenzički psihijatar. Kada Grem primi pretnju smrću u kojoj stoji da mu je ostalo samo 88 minuta života, prisiljen je da upotrebi sve svoje sposobnosti i iskustvo kako bi došao do mogućih osumnjičenih. Na tom se popisu nalaze nezadovoljni studenti, bivša ljubavnica i serijski ubica na pragu smrtne kazne. Uloge: Al Paćino, Ališa Vit.

FILM DANA

Foto: IMDB

 

 

22.45 Prva

Napad na Vol strit

Džim je prosečni Njujorčanin koji živi miran život, ima dobro plaćen posao, kao službenik kompanije koja se bavi obezbeđivanjem. Voli svoju ženu Rozu, koja se oporavlja od teške bolesti. Ali sve se menja kada ekonomska kriza učini da Džim sve izgubi. Zdravstveno osiguranje više ne želi da pokriva troškove lečenja njegove žene, a Džimova ušteđevina vrtoglavo nestaje. Ispunjen besom, Džim puca i kreće da se sveti. Ko mu je oteo život? Uloge: Dominik Parsel, Erin Karpluk.

FILM DANA

Foto: IMDB

 

 

23.55 Superstar

Fantomska nit

U pedesetim godinama dvadesetog veka, u glamuroznom posleratnom Londonu, renomirani krojač i modni kreator Rejnolds Vudkok i njegova sestra Siril su u žiži visoke mode i prave odela za kraljevsku porodicu, filmske zvezde i haljine za imućne dame, sa posebnim i prepoznatljivim stilom „Vudkok modne kuće“. Mnoge žene prolaze kroz život Rejnoldsa Vudkoka, pružajući ovom neženji društvo i inspiraciju, sve dok ne upozna Almu, mladu devojku jake volje, koja ubrzo postaje sastavni deo njegovog života, muza i ljubavnica. Shvatiće da je odjednom njegov isplaniran i kontrolisan život, koji je bio pažljivo skrojen, sada uzdrmala ljubav... Uloge: Danijel Dej Luis, Lesli Menvil, Viki Krips.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading