FILM DANA Posetioci: Revolucija
Foto: Promo/Schutterstock
U paklu

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

U paklu

Kajl Leblank je Amerikanac koji radi u Rusiji. Kad mu za vreme telefonskog razgovora napadnu ženu, on brzo otputuje kući, ali biva prekasno. Dvojicu koja su bila optužena za ubistvo njegove žene oslobode zbog nedostatka dokaza. Kajl uzima zakon u svoje ruke i ubija ih kako bi osvetio ženu. Osuđen je na doživotni zatvor. Ruski zatvor u koji ga pošalju je opasan, a upravnik se zabavlja organizacijom borbi na kojima i zarađuje. Kajl počinje da gubi razum, pa ga prisile na borbe jer je upravnik siguran da će izgubiti. Uloge: Žan Klod van Dam, Lorens Tejlor

Tajna istorija Sjedinjenih Država

Promo RTS

 

 

21.45 RTS1

Tajna istorija Sjedinjenih Država

Ova epizoda dokumentarne serije „Tajna istorija Sjedinjenih Država“ istražuje odnos Mihaila Gorbačova i Ronalda Regana, što je dovelo do novih pokušaja da se sklopi mir nakon pada Berlinskog zida. U ovoj epizodi gledaćete i kako je došlo do talačke krize u Iranu, što je pojačalo strahove i nesigurnost širom sveta. Režija: Oliver Stoun.

Posetioci: Revolucija

Foto: IMDB

 

 

23.00 Prva

Posetioci: Revolucija

Dvadeset i tri godine nakon prvog dela, a osamnaest godina nakon drugog dela, dolazi nam treći nastavak popularne trilogije „Posetioci! Ovi vremenski putnici našli su se usred Francuske revolucije i ponovo uspeli da upadnu u nevolje. Uloge: Žan Reno, Kristijan Klavije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading