televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Posebna

Foto: IMDB

 

 

23.35 RTS2

Posebna

U svetu kojim podeljeno na ravne časti vladaju smrt i haos, poslednja oaza nade je ljudsko uporište smešteno u Londonu. Grupa naučnika, čuvana gvozdenim stražarskim zidom od zombija, pokušava da otkrije spas za ljudsku rasu. Rešenje vide u maloj grupi dece hibrida druge generacije. Oni su inficirani smrtonosnom sporom, ali su i dalje sposobni da zadrže sve mentalne sposobnosti. Kao i u svakom eksperimentu, zamorčići su osuđeni na smrt. Međutim, sve se menja kada doktorka Helen reši da po cenu života spase devojčicu Melani iz opakih kandži rukovodeće projekta,  svoje šefice Karolin. Uloge: Senija Nanua, Pedi Konsidajn, Džema Arterton.

Efekat leptira

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Efekat leptira

Evan pati od retkog oblika amnezije. Ključni trenuci njegovog života su nestali i pretopili se u niz zastrašujućih događaja kojih ne može da se seti. Čitajući svoje dnevnike iz detinjstva, neobjašnjivo se vraća u prošlost i pokušava da promeni i poštedi svoje prijatelje i ostale do kojih mu je stalo. Menjajući događaje u prošlosti, Evan se nada da će promeniti sadašnjost. Uloge: Ešton Kučer, Ejmi Smart.

Posebna

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Golem iz Lajmhausa

Džon, inspektor Skotland jarda, ima zadatak da reši slučaj ubistva u četvrti viktorijanskog Londona po imenu Lajmhaus. Žrtva trovanja je dramski pisac Džon Kri, a njegova žena, zabavljačica Elizabet, osumnjičena je za ubistvo. Inspektor vrlo brzo otkriva da slučaj nije nimalo jednostavan. Uloge: Juan Makgregor, Lea Sedu, Teo Džejms.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading