televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Panama

Foto: IMDB

 

 

RTS1 21.50

Panama

Ovaj film zasnovan je na stvarnim događajima u Panami 1989. godine. Bivšeg marinca Džejmsa Bekera angažuju da otputuje u Panamu ne bi li sklopio posao u vezi s prodajom oružja. Pošto su vremena turbulentna, on mora da se snalazi u haosu građanskog rata i američke invazije. Da bi završio zadatak, mora da se suoči s plaćenim ubicama, udvara se fatalnim ženama i pregovara s neprijateljima. Uloge: Koul Hauzer, Mel Gibson, Čarli Veber.

Panama

Foto: IMDB

 

 

21.15 B92

Živ zakopan

Pol Konroj je američki vozač kamiona koji radi u Iraku. Dok je prevozio kuhinjsku opremu kao deo humanitarne pomoći, hvataju ga gerilci koji nameravaju da ga zadrže kao taoca. On se potom budi dva metra pod zemljom. Njegov život se iznenada pretvara u paklenu borbu za preživljavanje. Kod sebe ima samo mobilni telefon i upaljač, a kontakt sa spoljašnjim svetom i mogućnost da na osnovu delića slagalice shvati gde se nalazi su ograničeni. Glavna uloga: Rajan Rejnolds.

Branio sam Mladu Bosnu

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Branio sam Mladu Bosnu

Gavrilo Princip i drugovi, mladići koji snivaju o slobodi, izvršili su 28. juna 1914. atentat na prestolonaslednika Austrougarske monarhije, koja je okupirala njihovu zemlju. Suočeni s ogromnim represalijama Austrije, Princip i drugovi odlučili su da sve priznaju. Međutim, bez obzira na sve pokušaje da se u istrazi nađu dokazi, a krivica za atentat pripiše Vladi Srbije, istraga doživljava neuspeh. Srbija nema nikakve veze s atentatom, ali ništa nije moglo da zaustavi rat. Suđenje mladobosancima, koje se odigralo oktobra 1914. u Sarajevu, samo je trebalo da da potvrdu argumentima za objavu rata Srbiji… Uloge: Nikola Rakočević, Nebojša Glogovac, Vuk Kostić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading