FILM DANA Američka prevara
Foto: Promo/Schutterstock
Američka prevara

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Američka prevara

Priča o briljantnom prevarantu Irvingu Rosenfildu koji je zajedno sa svojom jednako briljantnom britanskom partnerkom i ljubavnicom Sidni Proser prisiljen da radi za divljeg agenta FBI Ričija. Dimaso ih oboje gura u podzemni svet Džersija prepunog mafije koji je opasan koliko i zavodljiv. Uloge: Kristijan Bejl, Bredli Kuper, Ejmi Adams.

Džoker

Foto: IMDB

 

 

21.40 RTS1

Džoker

Nik Vajld je telohranitelj iz Las Vegasa sa smrtonosnim veštinama i kockarskim problemima. Kada njegovu prijateljicu brutalno pretuku, Nik se sveti, ali otkriva da ju je pretukao sin moćnog mafijaškog bosa. Odjednom, Nik je upleten u svet kriminalnog podzemlja i progone ga i policija i mafija. Ulog je podignut i Nik ima još samo jednu šansu da promeni svoju sreću… a ovaj put igra na sve ili ništa. Uloge: Džejson Statam, Majkl Angarano, Dominik Garsija Lorido.

Iščezavanje

Foto: IMDB

 

 

23.00 RTS2

Iščezavanje

Alis Luni, forenzičarka iz Francuske, progonjena duhovima prošlosti dolazi u Seul kako bi predstavila svoj rad. Upoznaje Jin Hoa, detektiva koji joj traži pomoć u rešavanju ubistva. Uvučena u mrežu trgovine ljudima, forenzičarka se suočava sa svojom prošlošću. Uloge: Olga Kurilenko, Ju Jon Seok, Je Dži Von, Čoi Mu Sung.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading