FILM DANA Asteriks i Obeliks: Misija Kleopatra
Foto: Promo/Schutterstock
Asteriks i Obeliks: Misija Kleopatra

Foto: IMDB

 

 

23.00 Prva

Asteriks i Obeliks: Misija Kleopatra

Kako bi egipatska kraljica Kleopatra ubedila rimskog vojskovođu Cezara da je njen narod snažan, obećava da će mu sagraditi najlepšu palatu za tri meseca. Taj nerealni zadatak dobija arhitekta Numerobis. Ukoliko ispuni Kleopatrin zahtev, biće obasut zlatom, ako pak ne uspe, biće bačen krokodilima. Numerobis poziva u pomoć prijatelje: Asteriksa, Obeliksa i druida. Uloge: Žerar Depardje, Kristijan Klavje, Monika Beluči.

Čelični odnosi Srbije i Kine

Promo RTS

 

 

10.05 RTS1

Čelični odnosi Srbije i Kine

RTS i najveća televizijska mreža na svetu, Centralna kineska televizija Si-Si-Ti-Vi (CCTV) u sredu prikazuju zajedničku emisiju povodom desetogodišnjice inicijative „Pojas i put“. Emitovanje razgovora koji saradnju Kine sa Srbijom na osnovu „čeličnog prijateljstva“ ispituje iz ugla privrede, infrastrukture i medicine, počinje u 10.05 u okviru našeg Jutarnjeg programa i u 11.00 na Si-Dži-Ti-En-u (CGTN), kanalu vidljivom i u kablovskim sistemima u Srbiji.

Gosti su sinolog Jovan Čavoški iz Instituta za noviju istoriju i Bojan Lalić, direktor Instituta za Pojas i put u Beogradu i, u Pekingu, u studiju Si-Dži-Ti-En-a (CGTN), međunarodnog kanala iz sistema Si-Si-Ti-Vi-ja, direktor odeljenja za Evropu u Kineskom institutu za međunarodne studije Cuej Hungđen i Vang Jivei sa Instituta za spoljne poslove Nacionalnog univerziteta Kine.

Voditelji su Jasminka Simić i Li Ćiujen.

 

Prvo ubistvo

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Prvo ubistvo

Šef policije Marvin pokušava da reši otmicu, a vremena je sve manje. Nakon što su otac i sin tokom lova videli kako jedan pljačkaš banke puca u drugog, pljačkaš uzima dečaka kao taoca da bi došao do ključa od sefa banke. Uloge: Brus Vilis, Hejden Kristensen.

Sibir

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Sibir

U filmu „Sibir“ Amerikanac, trgovac dijamantima, otputuje u Rusiju da tamo proda retke plave dijamante sumnjivog porekla. Posao počinje da propada i ujedno ulazi u opsesivnu i strasnu vezu s vlasnicom kafane u malom sibirskom mestu. Strast je sve snažnija, ali je i svet trgovine dijamantima sve opasniji, iz koga on ne uspeva da se izvuče. Uloge: Kijanu Rivs, Boris Giljarin, Ešli Sent Džordž.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading