televizor
Foto: Promo/Foto: Shutterstock
Potera za herojem

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Potera za herojem

Lijam radi kao đubretar, a kada izgubi ženu u koju je zaljubljen, svet mu se ruši. Iznenada, on postaje heroj spasivši devojčicu koja je bila zarobljena u automobilu koji je goreo. Nakon toga, Lijam vidi sebe drugačije. Smatra se herojem, a prividna slava obuzima ga potpuno. Kako bi produžio osećaj koji ga je obuzeo, on rešava da osvoji devojku koja mu se sviđa i radi u banci, tako što će izvesti još jedan herojski akt, ovog puta namešten. Međutim, u tom procesu devojka koju je hteo da zadivi biva ranjena i upada u komu. Lijam oseća jaku grižu savesti pa odlučuje da se osveti onima koji su ga izdali. Reditelj: Brajan Smrz. Uloge: Kuba Guding Džunior, Rej Liota.

 

Kraljevi Veselja

Promo Pink

 

 

22.00 Pink

Kraljevi Veselja

„Kraljevi Veselja“ je emisija zabavnog karaktera, ali prepuna edukativnog sadržaja.

Kroz vrtlog emocija, od suza do smeha, naša Milica Kon, prati veselja širom sveta i putem malih ekrana pravo u vaše domove donosi atmosferu kakvu samo ljudi sa Balkana mogu da naprave. Pratićemo neobične priče, zanimljive običaje, tradiciju sa jedne i moderan način života sa druge strane. Uz slavljenje različitosti i prepoznavanje sličnosti koji nam naši domaćini nude, uživaćemo u fenomenalnim pričama, šarenilu, radosti i fantastičnoj muzici.

Imaćemo prilike da zavirimo u domove  naših Kraljeva Veselja i da ispratimo kako se veselju pristupa i koliko je ono važno na našim prostorima.

 

Potera za herojem

Foto: IMDB

 

 

23.00 Prva

Glupan i tupan 2

Davne 1986. godine, dva mentalno zaostala tinejdžera, Heri i Lojd, po svaku cenu žele da izađu iz školskog programa za učenike s posebnim potrebama i ubace se u normalan srednjoškolski život. Ne baš previše dinamičan duo jeste odlučan, ali ne i jednako sposoban, pa će se naći u neočekivanim situacijama, koje ih možda neće dovesti do željenog cilja, ali će ih zato sprijateljiti za ceo život. Uloge: Derek Ričardson, Erik Kristijan Olsen, Judžin Livaj, Mimi Rodžers.

Petparačke priče

Foto: IMDB

 

 

22.45 RTS2

Petparačke priče

Film režisera i koscenariste Kventina Tarantina, smatra se jednim od najuticanijih američkih ostvarenja devedesetih godina prošlog veka. Par ljubavnika i sitnih lopova zaključuju da im je potrebna promena mesta boravka. U međuvremenu, dva profesionalna kriminalca, Vinsent Vega i Džuls, kreću u redovan dnevni obilazak i zastrašivanje prevaranata koji kasne sa isplatama njihovom gazdi. I dok je jedan zamoljen da čuva privlačnu suprugu njihovog gazde, drugi iznenada shvata da mora da ostavi život kriminalca. Nekoliko paralelnih priča vode ka neobičnim zapletima i ništa ne ide kako je bilo planirano. Uloge: Džon Travolta, Semjuel L. Džekson, Uma Turman, Brus Vilis, Tim Rot, Amanda Plamer.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading