televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Pljačka u Haton Gardenu

Foto: IMDB

 

 

23.45 B92

Pljačka u Haton Gardenu

Priča o četvorici ostarelih kriminalaca Iz Londona koje predvodi 76-godišnji Brajan Rider. Za petama su im svi - od mađarske mafije do Skotland jarda, ali ova šarolika ekipa staromodnih protuva sprema se da uradi nešto neverovatno. Namera im je da probuše trezor od čelika u draguljarskom kvartu i izvedu najveću pljačku zabeleženu u engleskoj istoriji. Uloge: Lari Lem, Metju Gud, Mark Haris.

96 sati: Istanbul

Foto: IMDB

 

 

23.10 Prva

96 sati: Istanbul

Brajana Milsa, penzionisanog agenta CIA, ništa nije moglo da spreči da spase kćerku Kim iz ruku otmičara. Kada se otac jednog od otmičara koga je pritom ubio zakune na osvetu i zarobi Brajana i njegovu ženu za vreme porodičnog odmora u Istanbulu, Brajan koristi specijalističke veštine da odvede svoju porodicu na sigurno i sistematski, jednog po jednog, pobije sve otmičare. Uloge: Lijam Nison, Famke Jansen, Rade Šerbedžija.

Ispovest opasnog uma

Foto: IMDB

 

 

23.50 RTS1

Ispovest opasnog uma

Ovaj film je adaptacija kultnih memoara voditelja Čaka Barisa, gde on tvrdi da je radio kao plaćeni ubica za Ciju. Televizija je njega učinila poznatim, ali najveće pogotke imao je daleko od kamera. Legendarni voditelj priča o svom dvostrukom životu, gde preko dana radi kao voditelj i televizijski producent, a uveče ubija po naređenjima Cije. Bio je vrbovan za tajnog operativca u vrhu svoje karijere... ili on samo tako tvrdi. Uloge: Sem Rokvel, Dru Barimor, Džordž Kluni, Džulija Roberts.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading