FILM DANA „Nezavisne“
Foto: Promo/Schutterstock
Nezavisne

Foto: IMDB

 

 

23.05 RTS2

Nezavisne

Grupa žena osmišljava plan da poremeti izbor za mis sveta održan 1970. godine u Londonu. Takmičenje za mis sveta je u to vreme bio jedan od najgledanijih medijskih događaja, sa preko sto miliona gledalaca. Voditelj je bio slavni komičar Bob Houp, kritikovan zbog mizoginih komentara. Višemilionsko gledalište moglo je da prati akciju Ženskog pokreta za oslobođenje koje je ometalo takmičenje, kao protest zbog ponižavanja žena. Uloge: Kira Najtli, Gugu Mbata-Ro, Džesi Bakli.

Zaista, nikada nisi bio ovde

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Zaista, nikada nisi bio ovde

Nakon rata i službe, Džo se okrenuo poslu plaćenika radi preživljavanja. Njegova specijalnost je spasavanje devojčica koje su postale belo roblje. Poslednja misija je pokušaj spasavanja Nine, ćerke njujorškog senatora koja je kidnapovana i smeštena da radi u bordelu na Menhetnu. Uloge: Hoakin Finiks, Ekatarina Samsonov.

Potera

Promo RTS

 

 

21.00 RTS1

Potera

Da li će se takmičarski tim iz naredne epizode kviza Potera kući vratiti sa novcem za bogate novogodišnje poklone, ili sa zadovoljstvom zbog toga što je važno učestvovati? Pred nekog od sveznajućih i brzih Tragača staće student japanologije Jovan Kovačević, master istoričar na poziciji administrativnog radnika Nemanja Nešić, prodavačica Marija Bungurović i master inženjer elektrotehnike Stojan Stojiljković. Proverite i njihovo i svoje znanje u ponedeljak 11. decembra od 21.00 na Prvom. Voditelj emisije je Jovan Memedović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading