televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Jovanaka Broz i tajne službe

Promo RTS

 

 

22.50 RTS1

Jovanka Broz i tajne službe

Druga epizoda dokumentarno-igrane serije „Jovanka Broz i tajne službe“ govori o Jovankinom postepenom zaljubljivanju u Tita, njenim dilemama u odnosu na stupanje u brak sa njim, venčanju i stavu službi bezbednosti u odnosu na njihovu vezu. Jovanka se preko Steve Krajačića i Savke Čolić interesuje za Titove žene kako bi procenila kakav će odnos imati prema njoj i da bi izbegla da bude Titova prolazna avantura. Gledaoci će saznati šta je OZNA znala o Jovanki i zašto se Ranković plašio da se Krajačić ne umeša u odnose Tita i Jovanke. Jovankina sestra Nada Budisavljević preneće gledaocima svoje utiske na vest da će se Jovanka udati za Tita i kako je izgledalo njihovo venčanje. Zašto je taj podatak čuvan u strogoj tajnosti od aprila do septembra 1952. godine.

Greben spasa

Foto: IMDB

 

 

22.25 Prva

Greben spasa

U proleće 1945. godine - američke vojne snage su se susrele s najvažnijom i najopasnijom borbom na Pacifiku, međutim jedan vojnik se posebno istakao. To je bio Dezmond T. Dos koji je odbio da nosi oružje i ubija ljude. Zato je vojsku služio kao nenaoružani medicinar i spasio živote mnogih bez da je ispalio i jedan metak.Uloge: Tereza Palmer, Endrju Garfild.

Tajni plan

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Tajni plan

Bivši specijalni agent Džejson Prajs je zadužen za brisanje identiteta. Kada je nekom svedoku potrebna zaštita, ili kad neki od tajnih agenata treba da nestane, problem rešava Prajsova Mreža Dedalus. Međutim, okrutni plaćeni ubica uspeva da se uključi u mrežu i naruči njenu bezbednost, tako da više niko nije siguran. Krvavi trag koji ubica ostavlja za sobom preti da uništi Dedalus i ugrožava živote svih onih koji se kriju u tom lavirintu novih imena, gradova i identiteta. Odlučan da zaustavi ubicu pre nego što bude prekasno. Prajs će naglavačke zaroniti u smrtonosni svet poluistina i polulaži, svet u kojem ništa nije onakvo kakvo na prvi pogled izgleda, svet u kom svako ima „skriveni identitet“. Uloge: Dolf Lundgren, Ted Vital, Maksim Roj.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading