televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Crna Udovica

Foto: IMDB

 

 

21.05 RTS1

Crna Udovica

Nataša Romanov poznata kao superheroina Crna Udovica mora da se suoči sa mračnim momentima svoje prošlosti kada dođe u kontakt sa zaverom povezanom s njom lično. Dok je progoni sila koju ništa neće zaustaviti u nastojanjima da je uništi, Nataša mora da reši ne samo probleme koji su nastali zbog njenog proteklog rada u špijunaži, nego i sa prekinutim vezama pre nego što se pridružila Osvetnicima. Ovaj film je deo Marvelovog filmskog univerzuma. Uloge: Skarlet Džohansen, Florens Pag, Dejvid Harbor, Rejčel Vajs.

Bez Boga i gospodara

Foto: IMDB

 

 

00.15 Prva

Bez Boga i gospodara

Priča se temelji na stvarnim događanjima leta 1919. godine kada FBI agentu Vilijamu Flinu bude dodeljen zadatak da pronađe osobe odgovorne za niz bombaških paketa dostavljenih lokalnim političarima i poslovnim ljudima u Njujorku. Ono što agent Flin otkrije je anarhistička zavera odlučna u kreiranju lančanih događaja sa ciljem uništenja demokratije u Americi, a tokom istrage i sam agent Flin postaje meta anarhista. Uloge: Dejvid Stradarn, Rej Vajz.

Direktna akcija

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Direktna akcija

Frenk Ganon, je policijac veteran, kojeg bivše kolege optužuju za izdaju bratstva. Očigledno kolege ne pozanaju Frenka dobro, jer on nikada ne bi dozvolio korupciju. Upravo to je Frenk i obelodanio federalcima kada je u pitanju policija Los Anđelesa, ali sve po pravu i pravdi. Sada ima smo jedan dan da dokaže korupciju. Uloge: Dolf Lundgren, Poli Šanon, Donald Burda.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading