FILM DANA „Burek“
Foto: Promo/Schutterstock

21.00 B92

Ponos i slava

Foto: IMDB

 

 

Ponos i slava

Priča govori o poštenom detektivu odseka za ubistva kojem je dodeljeno da istaži policijsku stanicu koju vodi njegov stariji brat za kog se sumnja da je korumpiran. I dok istraga počinje da otkriva neke problematične činjenice o policijskoj stanici, postaje sve jasnije da je policajac, koji je najbolji prijatelj detektivovog starijeg brata, možda čovek koji je organizovao brojne zločine. Uloge: Edvars Norton, Kolin Farel, Noa Emerih

Dva Kinga

Foto: IMDB

 

 

00.15 Prva

Dva Kinga

Los Anđeles, 1992. godina. Mili je samohrana majka dvanaestoro dece. Džesi, najstariji, i Vilijam, najnoviji, svađaju se zbog lepe Nikol koja je pobegla od kuće. Na TV-u, suđenje Rodniju Kingu u punom je zamahu. Mladog crnog Amerikanca su pretukla četiri policajca i sve je to snimljeno amaterskom kamerom. Time je postao najmoćniji simbol rasizma u Americi. Kinga oslobađaju i grad eksplodira... Uloge: Hale Beri, Danijel Krejg.

Burek

Promo RTS

 

 

22.25 RTS2

Burek

Burek je komedija koja govori o ekonomskoj krizi. Na veoma originalan i duhovit način, glumci iz Grčke, Srbije, Amerike i sa Kipra, kroz priču predstavljaju svako svoj narod, što i čini srž ovog filma. U svemu tome, svako od tih likova upoznaje nekog novog ko mu menja život. A upoznaju se na porciji bureka... Uloge: Branisalv Trifunović, Sergej Trifunović, Vilijam Liroj, Mari Jamamoto.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading