televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Kolateral

Foto: IMDB

 

 

22.05 RTS1

Kolateral

Losanđeleski taksista vozi ženu s kojom se odmah javi hemija privlačnosti. Nakon što dobije signal da bi se s njom mogao videti i narednih dana, u taksi prima tajanstvenog neznanca. Dobro obučen i odmerenih manira, Vinsent angažuje taksistu Maksa za celovečernju vožnju. Maks deluje kao čovek koji nije zadovoljan svojim poslom i stremi nečemu većem, sopstvenoj firmi za iznajmljivanje limuzina, samo mu fali "još nešto malo". Između Vinsenta i njega razvija se neobična povezanost, dovedena do ekstrema činjenicom da je ovaj prvi zapravo plaćeni ubica, unajmljen da likvidira niz nezgodnih svedoka protiv lokalnog kriminalca... Uloge: Tom Kruz, Džejmi Foks, Džejda Pinket Smit, Mark Rufalo, Piter Berg.

Pad Londona

Foto: IMDB

 

 

23.15 Prva

Pad Londona

Nastavak svetskog hita Pad Olimpa počinje u Londonu na sahrani britanskog premijera koji je umro pod čudnim okolnostima. Na njegovu sahranu dolaze najveći svetski lideri. Međutim, ono što počinje kao događaj s najvećim obezbeđenjem, pretvara se u smrtonosnu zamku za ubistva najmoćnijih svetskih lidera. Samo tri osobe mogu da zaustave veliku katastrofu: SAD predsednik, njegov šef Tajne službe i engleski MI6 agent koji s pravom ne veruje nikome. Uloge: Džerard Batler, Aron Ekhart, Morgan Frimen.

Želja za brzinom

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Želja za brzinom

Nakon što mu bivši partner namesti ubistvo koje nije počinio, Tobi Maršal, zaljubljenik u automobile i ulični trkač koji muči muku sa novcem, provodi dve godine u zatvoru razmišljajući samo o jednoj stvari – kako da se osveti. Nakon što izađe na slobodu, on otkupljuje najbrži auto ikada napravila i želi da se pridruži tajnoj trci sa ekstremno visokim ulozima poznatoj kao „ De Leon“, a glavni razlog je naravno osveta. Uloge: Aron Pol, Dominik Kuper, Imodžen Puts

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading