FILM DANA „Egzodus: Bogovi i kraljevi“
Foto: Promo/Schutterstock
Egzodus: Bogovi i kraljevi

Foto: IMDB

 

 

21.05 RTS1

Egzodus: Bogovi i kraljevi

Priča o Mojsiju koji ustaje protiv egipatskog faraona Ramzesa i predvodi 400.000 robova tokom bekstva iz Egipta u vreme smrtonosnih epidemija. Mojsije se bori rame uz rame sa Ramzesom, braneći Egipat kojim vlada njihov otac Seti. Mojsije spasava Ramzesu život, ali ovaj počinje da se plaši da će njegov brat jednoga dana postati kralj zato što se uklapa u proročanstvo jednog od najpouzdanijih spiritista. Malo posle Setijeve smrti, Mojsije bude prognan. On postaje vođa Jevreja i diže pobunu protiv Egipta, uz božju pomoć. Uloge: Kristijan Bejl, Džoel Egerton, Ben Kingsli, Sigurni Viver, Džon Torturo.

Badnje veče

Foto: IMDB

 

 

23.45 Prva

Badnje veče

Radnja filma smeštena je u 1991. godinu tokom božićnih praznika kada se princeza Dajana počela suočavati sa svojom teškom odlukom da okonča brak s princom Čarlsom. Film daje uvid u ekstravagantan život na imanju Sandringham i savršeno dočarava emocije Lejdi Di usled borbe s glasinama o aferama dok je izbegavala nemilosrdne paparace. Uloge: Kristen Stjuart, Timoti Spal.

Cinkaroš

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Cinkaroš

Otac čiji je sin tinejdžer nepravedno optužen za dilovanje droge zbog čega mu preti zatvorska kazna od deset godina, s namerom da spasi svog sina po svaku cenu, sklapa nagodbu sa tužiocem da radi kao doušnik i da se infiltrira u kartel droge rizikujući sve, uključujući svoju porodicu i svoj život. Uloge: Dvejn Džonson, Suzan Sarandon.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading