televizor
Foto: Promo/Schutterstock
DANAS OBAVEZNO POGLEDAJTE  Fantastičan film

Foto: IMDB

 

 

22.40 Prva

12 hrabrih

Radi se o istinitoj priči o timu CIA operativaca i pripadnika specijalnih jedinica američke vojske koji su se sukobili s talibanima u Avganistanu. Uspeli su da poraze talibanske protivnike i na kraju oslobode drugi grad po veličini u Avganistanu, što se pokazalo ključnim u oslobođenju regije od talibana. Uloge: Kris Hemsvort, Majkl Šenon, Majkl Penja, Rob Rigl i Elza Pataki.

DANAS OBAVEZNO POGLEDAJTE  Fantastičan film

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

16 blokova

Policajac Džek Mozli ima problema sa alkoholom i sve što nadređeni očekuju od njega je da se do penzije drži podalje od nevolja. Zato mu daju samo rutinske poslove kao što je prebacivanje sitnog lopova Edija u obližnji sud na svedočenje. Ali, tek što krenu iz stanice, crni kombi im blokira put i maskirani napadači pokušavaju da ubiju Edija iz automatskog oružja. Džek mu igrom slučaja spasava život, sklanja se u obližnju prodavnicu i odmah zove pojačanje. Ubrzo dolazi detektiv Frenk Nugat, ali Džek shvata da je jedan čovek iz njegovog tima upravo policajac protiv koga je Edi trebalo da svedoči. Uloge: Brus Vilis, Jasin Bej, Dejvid Mors.

DANAS OBAVEZNO POGLEDAJTE  Fantastičan film

Foto: IMDB

 

 

23.45 Superstar

T2 Trejnspoting

Prošlo je dvadeset godina. Mnogo toga se promenilo, ali mnogo toga je ostalo potpuno isto. Mark Renton vraća se na jedino mesto koje je ikada mogao nazvati domom. Svi ga čekaju: Spud, Sik Boj i Begbi. I drugi stari prijatelji takođe ga čekaju: tuga, gubitak, radost, osveta, mržnja, prijateljstvo, ljubav, čežnja, strah, kajanje, autodestrukcija i smrtna opasnost… Svi su se okupili da bi mu poželeli dobrodošlicu. Po drugi put. Uloge: Juan Makgregor, Robert Karlajl, Džoni Li Miler.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading