televizor
Foto: Promo/Foto: Shutterstock
Visina

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Visina

Tokom rutinskog leta do Vašingtona agent Ef-Bi-Aja Grečen Bler uvučena je u neobične planove tajanstvenog muškarca. Njen saputnik joj otkriva da će avion uskoro biti otet i ponudi joj veliku novčanu nagradu ako mu zaštiti život i osigura sigurno sletanje. Uloge: Deniz Ričards, Dolf Lundgren, Džonatan Lipnicki...

Pedeset nijansi sive

Foto: IMDB

 

 

22.05 Superstar

Pedeset nijansi sive

Filmska adaptacija bestselera E. L. Džejms govori o milijarderu Kristijanu Greju, mladom zavodniku. Kad nevina reporterka Anastasija Stil uradi intervju sa tajanstvenim i basnoslovno bogatim, mladim korporativnim mogulom, biva uvučena u njegove napete erotske igre. Osećajući novu seksualnu žudnju, Stilova se nemoćno potčinjava nastranom i dominantnom milijarderu, pokušavajući da razume njegovu situaciju i izleči njegovu napaćenu dušu. Uloge: Džejmi Dornan, Dakota Džonson.

Bitka kod Kurska 1.deo

Promo RTS

 

 

20.05 RTS2

Bitka kod Kurska 1.deo

Dvodelni dokumentarni film.Tokom leta 1943. godine, Crvena armija počela je da vraća prethodno okupirane teritorije i da potiskuje trupe nacističke Nemačke. Da bi sprečila nadiranje i u ogromnoj ofanzivi razbila sredinu fronta i ponovo otvorila put prema Moskvi, Nemačka je okupila ogromnu silu u ljudstvu i tehnici. Odlučujuća bitka u to vreme odigrala se kod Kurska i ona važi za najveću tenkovsku bitku u istoriji ratovanja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading