televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Vatra s vatrom

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Vatra s vatrom

Vatrogasac Džeremi Kolman je svedok ubistva vlasnika jedne radnje i njegovog sina, a u tom događaju i sam je jedva izvukao živu glavu. Pošto je primoran da svedoči protiv vođe kriminalne bande, Hagana, smešten je u program za zaštitu svedoka pod upravom američke vojske. Kada njegov identitet postane kompromitovan, on je prisiljen da preuzme stvar u svoje ruke i spase sebe i svoje voljene. Uloge: Džoš Dumel, Rozario Doson, Brus Vilis.

Pedeset nijansi - Slobodni

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Pedeset nijansi - Slobodni

Ana i Kristijan srećno su zaljubljeni par koji je svoju vezu krunisao brakom, ali njihov nepredvidiv životni stil tek će sad početi da im zadaje probleme, a neki ljudi iz prošlosti i dalje će se truditi da im zagorčaju im život. Uz to, Kristijanova nova pozicija u firmi donosi im nove izazove… Uloge: Džejmi Dornan, Dakota Džonson, Erik Džonson, Eloiz Mamford.

Posetioci osvajaju Ameriku

Foto: IMDB

 

 

23.00 Prva

Posetioci osvajaju Ameriku

Viteza i njegovu ludu začarala je veštica, a kako bi popravili načinjenu štetu koriste se uslugama čarobnjaka. Stvari ipak kreću po zlu i oni su prebačeni iz 12. veka u 2000. godinu. Vitez u budućnosti upoznaje neke članove svoje porodice i polako uči zanimljive i nove stvari o veku u kojem se zatekao i smišlja kako da se vrati kući. Uloge: Žan Reno, Kristina Aplgejt, Kristijan Klavije

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading