televizor
Foto: Promo/Foto: Shutterstock
Moj anđeo

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Moj anđeo

Lizi Maning je razvedena i emocionalno nestabilna žena koja se bori za starateljstvo nad svojim 11-godišnjim sinom Tomasom. Teško joj je da uskladi posao i samohrano roditeljstvo. Oslanja se na pomoć svojih roditelja, kojima često teško pada njeno ponašanje, a i njen bivši muž je stalno kritikuje zbog haotičnog životnog stila. Jednog dana Lizi odlazi po Tomasa, koji je na proslavi rođendana školskog druga. Prolazi po prostoriji, gleda decu u igri, i odjednom ostane zatečena kad ugleda sedmogodišnju devojčicu Lolu u svom svetu, i u njoj prepozna delić sebe. Ne može da je izbaci iz glave, pa se sprijatelji s Lolinom majkom Kler Bredli i želi da se Tomas sprijatelji s Lolinim bratom kako bi ona mogla što više da uđe u Lolin život. Uloge: Numi Rapas, Rebeka Bouer.

Tajna istorija Sjedinjenih Država

Promo RTS

 

 

21.55 RTS1

Tajna istorija Sjedinjenih Država

Deseta epizoda dokumentarne serije „Tajna istorija Sjedinjenih Država“ režisera Olivera Stouna bavi se državnom bezbednošću i njenim uticajem širom sveta. Takođe pokriva ekonomske poteškoće s kojima se SAD suočava, mandate predsednika Baraka Obame i budućnost američke imperije.

Sledbenik

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Sledbenik

Triler nagrađen na Filmskom festivalu u Sandensu opisuje život 11-godišnjeg Aleksandera koji živi u izolovanoj zajednici na ivici opustošenog grada s drugom decom, njihovim majkama i harizmatičnim vođom Gregorijem. Gregori uči decu da gaje stoku, obrađuju zemlju, rade kao zajednica, ali i da ubijaju. Dok razmišlja o rođenju svog brata, Aleksander počinje da preispituje Gregorijev uticaj na sebe, decu i njihovu obuku da postanu ubice. Sve manje je spreman da se uklopi u zajednicu pa Gregori počinje da se ponaša neprijateljski prema iako ga je nekad smatrao sinom. Njih dvojica se udaljavaju a život u zajednici se polako raspada, dok stanovnici strahuju da ih čeka nasilno rešavanje sukoba. Glavna uloga: Vensan Kasel, Džeremi Šabrijel.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading