televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Posrednik

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Posrednik

Džon Šeperd je bio policajac, ali ubio je previše loših tipova i građani žele da ode iz grada. Sada je privatni istražitelj koji se specijalizovao za pronalaženje ljudi koji ne žele, ili ne mogu, da budu pronađeni. Liz Grin je štićenica Ajzaka Telera koji obrađuje dijamante. Otmu je, a Šeperd ubije oba otmičara. Liz, ne znajući ko je ko, pobegne ostavljajući vreću malih neobrađenih dijamanata. Shvata da joj je Šeperd spasao život, ali i ukrao njene dijamante. Na kraju ga ona unajmi da pronađe Ajzaka… Uloge: Čak Noris, Džoana Pakula.

Asteriks i Obeliks protiv Cezara

Foto: IMDB

 

 

23.00 Prva

Asteriks i Obeliks protiv Cezara

Maleno galsko selo, jedino mesto koje još uvek odoleva moćnom Rimskom carstvu, u velikoj je opasnosti. Kada rimski sakupljač poreza Klaudijus Inkoroptus ne dobije novac od Gala, Julije Cezar dolazi kako bi pronašao razloge zbog kojih to maleno seoce još uvek odoleva njegovoj moći. Rimljani uviđaju da je ključ njihove pobede otmica druida koji sprema čarobni napitak koji daje Galima neverovatnu snagu, a pogotovo moćnom Obeliksu, koji je kao mali pao u kotao s napitkom, što ga je učinilo nesavladivim. Gali ubrzo ostaju bez sastojaka potrebnih za spravljanje napitka dok se rimski obruč sve više steže... Uloge: Kristijan Klavije, Žerar Depardje, Robert Benjini.

Srećni princ

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Srećni princ

U jeftinom pariskom hotelu pisac Oskar Vajld nalazi se na samrtnoj postelji. Preplavljuju ga sećanja na prošlost koja ga odvode u druga vremena i na druga mesta. Jednom je važio za najslavnijeg čoveka Londona. Zatim ga je isto ono društvo koje ga je obožavalo doslovno razapelo u kulturnim i mondenskim krugovima u kojima se kretao. Pod senkom smrti, on ponovo razmišlja o svojim pokušajima da se pomiri sa svojom ženom Konstans, koja je zbog njega dosta propatila, ali i o odmazdi koja je usledila zbog njegove fatalne ljubavne veze s lordom Alfredom Daglasom. Uloge: Rupert Everet, Kolin Fert, Emili Votson.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading