televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Scenarista

Foto: IMDB

 

 

23.00 Prva

Scenarista

Scenarista Kit se bliži pedesetim, a godinama nije napisao ništa dobro. Srećom, agent mu nalazi posao u malom gradu na Istočnoj obali gde treba da podučava pisanje na koledžu. On se nada da će moći da se minimalno posveti novom poslu, a maksimalno iskoristi vreme da bi pisao nov scenario. Ipak, sve poprima drugačiji tok kad na predavanjima sretne Holi, samohranu majku u koju se zaljubi. Uloge: Hju Grant, Marisa Tomej.

Uteja: 22. jul

Foto: IMDB

 

 

23.45 RTS2

Uteja: 22. jul

Dana 22. jula 2011. više od 500 mladih je napao naoružani ekstremista u letnjem kampu na ostrvu blizu Osla. Ranije tog dana isti čovek je postavio bombu u zgradu Vlade u Oslu. Priča prati Kaju i njene prijatelje koji su se tog kobnog dana našli u kampu, na ostrvu Uteja. Uloge: Andrea Berncen, Aleksander Holmen.

Iznenadni napad

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Iznenadni napad

Grupa novinara u Vašingtonu istražuje razloge koji stoje iza odluke administracije predsednika Džordža V. Buša da 2003. započne napad na Irak. Film je baziran na istinitim događajima, a novinari Džonatan Lendej i Voren Strobel nagrađeni su za svoje tekstove. Uloge: Rob Rajner, Vudi Harelson, Džesika Bil. Režija: Rob Rajner.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading