PREPORUKA najboljih filmova za narednih sedam dana 21. jul - 27. jul
Foto: Promo/Schutterstock
Iznenadni napad

Foto: IMDB

 

 

Petak

21.00 Cinemania

Iznenadni napad

Grupa novinara u Vašingtonu istražuje razloge koji stoje iza odluke administracije predsednika Džordža V. Buša da 2003. godine započne napad na Irak. Film je baziran na istinitim događajima, a novinari Džonatan Lendej i Voren Strobel nagrađeni su za svoje tekstove. Uloge: Rob Rajner, Vudi Harelson, Džesika Bil. Režija: Rob Rajner.

Mrtva nevesta

Foto: IMDB

 

 

Petak

21.00 FoX life

Mrtva nevesta

Animirana priča zasnovana na jezivoj narodnoj ruskoj priči iz devetnaestog veka. Stidljivi mladoženja vežba svoje bračne zavete u blizini groblja, ali nije svestan da ga sluša duh preminule mlade žene. Ona se vraća na ovaj svet, misleći da se stidljivi mladić oženio njome. Sada nevesta od krvi i mesa, koja je čeznula za dolaskom svog ljubljenog, mora da se suoči sa svojom suparnicom u vidu duha i pomiri se s njom uz obećanje da će ostvariti njene snove umesto nje i zakletvu da će je zauvek pamtiti. Tek tada živa nevesta i mladoženja mogu da obave svoju ceremoniju venčanja u ovoj toploj filmskoj priči Tima Bartona. Glasovi: Džoni Dep, Helena Bonam Karter, Emili Votson, Albert Fini, Džoana Lamli, Kristofer Li.

Krimi-radnje

Foto: IMDB

 

 

Petak

20.00 Prva Plus

Krimi-radnje

Korumpirani tajkun Frenk ima milione na of-šor računima. Njegova lepa žena Miki, pati od dosade i krize identiteta i u nesrećnom je braku. Nakon što je par sitnih kriminalaca kidnapuje, a muž odluči da ne plati otkup za nju, ova crna komedija dobija neočekivan obrt. Uloge: Dženifer Aniston, Ajla Fišer.

Zlato

Foto: IMDB

 

 

Subota

21.15 B92

Zlato

Keni Vels je očajni kopač zlata kojem je potrebna zlatna žica. Zbog želje da je otkrije, on se udružuje s geologom i kreću na putovanje u nepoznate divljine Indonezije kako bi ostvarili svoje snove. Uloge: Metju Makonahi, Edgar Ramires, Brajs Dalas Hauard.

Na Midltonu

Foto: IMDB

 

 

Subota

20.00 Fox Life

Na Midltonu

Edit je tvrdoglava, poslovna žena koja vodi ćerku Odri na obilazak potencijalnih fakulteta. Džordž je uštogljeni hirurg koji vodi sina Konrada na sličnu turu. Putevi im se sreću na fakultetu Midlton, ugneždenom u pitoresknoj prirodi Konektikata. Uloge: Vera Farmiga, Endi Garcija, Spenser Lofranco, Taisa Farmiga.

96 sati: Istanbul

Foto: IMDB

 

 

Subota

23.10 Prva

96 sati: Istanbul

Brajana Milsa, penzionisanog agenta CIA, ništa nije moglo da spreči da spase kćerku Kim iz ruku otmičara. Kada se otac jednog od otmičara koga je pritom ubio zakune na osvetu i zarobi Brajana i njegovu ženu za vreme porodičnog odmora u Istanbulu, Brajan koristi specijalističke veštine da odvede svoju porodicu na sigurno i sistematski, jednog po jednog, pobije sve otmičare. Uloge: Lijam Nison, Famke Jansen, Rade Šerbedžija.

Buš

Foto: IMDB

 

 

Subota

18.15 RTS2

Buš

Biografska drama koja govori o burnoj mladosti razmaženog sina predsednika Džordža Buša starijeg koji je stolovao u Beloj kući od 1989. do 1993. Naklonjen alkoholu i lepim devojkama, mladi Džordž Buš se ni po čemu ne izdvaja i dugo ne pokazuje nikakvo interesovanje za politiku. Štaviše, stalno pravi probleme iz kojih otac ne želi više da ga izvlači. Međutim, nešto kasnije postaje guverner Teksasa, tu funkciju će obavljati šest godina, da bi potom u dva navrata bio izabran za predsednika SAD... Uloge: Džoš Brolin, Lora Buš, Tandi Njuton, Džejms Kromvel...

Sama

Foto: IMDB

 

 

Subota

21.00 Cinemania

Sama

Trudeći se da se sabere nakon muževljevog samoubistva, Džesika kreće automobilom sama na put. Usput joj se čini da neprestano nailazi na istog muškarca koji je možda prati. U jednom trenutku ovaj je pretiče, umalo izazvavši nesreću. Džesiki lakne, pomislivši da joj se ipak učinilo da ima loše namere. Nedugo zatim, ponovo ga sreće na putu. On joj nudi izvinjenje, ali ona je sve sigurnija da nešto u vezi s njim nije u redu... Uloge: Džuls Vilkoks, Mark Menčaka, Entoni Held.

Oušnovih 8

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

18.10 Superstar

Oušnovih 8

Debi Oušn pet godina je kovala plan za najveću pljačku svog života. Ona zna šta je potrebno - tim najboljih u svojoj oblasti, pa sa prijateljicom Lu Miler regrutuje ekipu stručnjaka: zlatarku Amitu, ulične prevarantkinje Konstans i Tami, hakerku Najn Bol i modnu dizajnerku Rouz. Meta im je 150 miliona dolara u dijamantima - koji će visiti oko vrata svetski poznate glumice Dafni Kruger, glavne zvezde na godišnjem dobrotvornom događaju Met Gala. Uloge: Sandra Bulok, Kejt Blančet, En Hatavej.

Koljska bušotina

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

22.55 RTS2

Koljska bušotina

Koljska bušotina je najveći tajni sovjetski objekat smešten na Koljskom poluostrvu. Godine 1987. na dubini od 12 km ispod površine Zemlje zabeleženi su neobjašnjivi glasovi koji podsećaju na vrisku i jauke velikog broja ljudi. Epidemiolog Ana Fjodorova i specijalna vojna jedinica imaju zadatak da otkriju uzrok misterioznih događaja na naučnoj stanici koja se nalazi duboko ispod površine zemlje. Ono što su pronašli predstavlja najveću pretnju s kojim se čovečanstvo ikada suočilo, a budućnost sveta sada je u njihovim rukama. Uloge: Milena Radulović, Sergej Ivanjuk, Juri Borisovič.

V kao Vendeta

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

Fox Movies 22.10

V kao Vendeta

U futurističkom okruženju totalitarističke Britanije film priča priču o mladoj ženi iz radničke klase zvanoj Eva koju iz smrtonosne situacije spasava maskirani čovek poznat samo kao „V“. Neopisivo kompleksan V je načitan, odvažan, nežan i inteligentan, on je čovek koji se posvetio oslobođenju svojih sugrađana od onih koji su ih terorom naterali na pokoravanje. Takođe je ogorčen, željan osvete, usamljen i nasilan, a vodi ga lična osveta. Uloge: Natali Portman, Hjugo Viving.

Pustinjska prevara

Foto: IMDB

 

 

Ponedeljak

21.00 Cinemania

Pustinjska prevara

Troje neposlušnih bankarskih službenika u malom opustelom gradu istovremeno kuju planove da opljačkaju banku, ali niko ne zna da to planiraju i ostali. U ovoj zabavnoj kriminalističkoj komediji, pljačka banke u malom gradu osujećena je na najironičniji mogući način. Troje neposlušnih bankara kuju zasebne planove da opljačkaju banku istog vikenda. Šila, koju je nedavno ostavio direktor banke, planira da mu se osveti, predviđajući da će nakon pljačke banke on izgubiti posao. Mladog Stjua podstiče na pljačku njegov najbolji prijatelj. S druge strane, Vuds baš i ne želi da opljačka banku. On želi da se osveti lokalnom milioneru i namerava da opljačka samo njegov sef. Uloge: Ališa Silverston, Vudi Harelson, Džon Kliz.

Pustinjska prevara

Foto: IMDB

 

 

Sreda

21.00 Cinemania

Osveta ubice

Kod plaćenih ubica je: držati se misije, nikada ne skidati pogled sa mete i ne pokazivati milost. Nejt postaje ubica iz jednog razloga - da otkrije ko je ubio njegove roditelje. Kako se bliži razotkrivanju tajne mreže moći i korupcije, Nejt ugrožava sve osobe koje voli. On je Izdan, izložen i lovljen od strane najsmrtonosnijih plaćenih ubica .Uloge: Dan Čupong, Kesarin Ektavatkul.

Bitka za Sevastopol

Foto: IMDB

 

 

Četvrtak

21.00 Cinemania

Bitka za Sevastopolj

Nakon nemačke invazije na SSSR, student istorije Ljudmila Pavličenko postaje sovjetski borac u 25. pešadijskoj diviziji Crvene armije. Bori se u bici za Odesu nakon povlačenja iz Odese u odbrani grada Sevastopolja. Nakon potvrđenih 309 ubistava neprijateljskih vojnika snajperom i kasnijeg ranjavanja, poslata je u sklopu sovjetske delegacije u SAD zbog kampanje američke podrške, gde susreće američku prvu damu Elenor Ruzvelt. Uloge: Julija Peresild, Džoan Blekam, Evgenij Ciganov...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading