televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Zemlja hrabrih

Foto: IMDB

 

 

21.B92

Zemlja hrabrih

Grupa američkih vojnika koja je smeštena u Iraku završava svoju turu i sprema se da krene kući. Ali dve nedelje pre odlaska dobijaju još jedan, poslednji zadatak. Raspoređeni su da pomognu humanitarnoj misiji da isporuči medicinsku opremu u udaljeno iračko selo. Po dolasku u selo upadaju u zasedu u kojoj mnogo njih gine. Priča prati četvoro preživelih koji, po povratku kući, pokušavaju da se prilagode civilnom životu. Ali sećanja na taj strašan događaj ne mogu nestati tako brzo. Uloge: Semjuel L. Džekson, Fifti Sent, Džesika Bil.

Grad lopova

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Grad lopova

Dag Mekrej je kriminalac, koji se ne kaje zbog svojih dela. On je vođa grupe okorelih pljačkaša banaka, koji se ponose time što mogu da ukradu šta požele i prođu nekažnjeno. Kako nema ništa što bi ga obavezivalo, Dag se nikada nije plašio da li će izgubiti nekoga ko mu je blizak. Ali sve se menja prilikom poslednje pljačke, kada kao taoca uzimaju menadžera banke Keri Kisi. Iako su je pustili nepovređenu, Keri je svesna da pjačkaši znaju njeno ime i gde živi. Ali kada se susretne s Dagom, ona se oslobađa tenzije, ne znajući da je to isti čovek kojeg je samo par dana ranije uzeo za taoca. Uloge: Ben Aflek, Rebeka Hel.

Krimi-radnje

Foto: IMDB

 

 

18.00 Prva PLus

Krimi-radnje

Korumpirani tajkun Frenk ima milione na of-šor računima. Njegova lepa žena Miki pati od dosade i krize identiteta u nesrećnom braku. Nakon što je par sitnih kriminalaca kidnapuje, a muž odluči da ne plati otkup za nju, ova crna komedija dobija neočekivan obrt. Uloge: Dženifer Aniston, Ajla Fišer.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading