FILM DANA „Kraljice kupona“
Foto: Promo/Schutterstock
Kraljice kupona

Foto: IMDB

 

 

23.20 Prva

Kraljice kupona

Film je inspirisan istinitom pričom o najvećoj prevari s kuponima u američkoj istoriji, u kojoj dve domaćice ukradu 40 miliona dolara. Kristen Bel je u ulozi nezadovoljne domaćice iz prigradskog naselja koja radi na „preduzetničkom” projektu osnivanja ilegalnog kluba s kuponima kojim ona i njeni partneri varaju velike prehrambene i ostale kompanije, dok štede milione dolara članovima kluba. Uloge: Kristen Bel, Kirbi Hauel-Baptist.

Prava istina

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Prava istina

Sudski branilac Ričard Remzi prima privatan slučaj kad obeća svojoj prijateljici udovici Loreti Lasiter da njen sin Majk neće otići u zatvor. Terete ga za ubistvo svoga oca. Majk na početku prizna zločin. Ali u toku ispitivanja otkrije se kakav je zapravo bio Bun Lasiter. Dok Remzi to koristi da bi dokazao da je njegov klijent nevin, njegova nova koleginica Džanel želi dublje da istraži - i saznaje da je prava istina nešto što samo ona može da otkrije. Uloge: Kijanu Rivs, Rene Zelveger.

Opkoljeni

Promo

 

 

21.00 Cinemania

Opkoljeni

Srbija, jesen 1942. godine. Brojne esesovske jedinice pretresaju teren u potrazi za četnicima. Četnici primenjuju gerilsku taktiku: rasturaju se u manje formacije i odlaze dublje u planine. Međutim, uz pomoć jednog izdajnika odred od 200 esesovaca saznaje gde se nalazi poručnik Nikola Kalabić, komandant Gorske kraljeve garde, sa još trojicom četnika. Kreće potera i četnici su opkoljeni. Nedićeva Specijalna policija odvodi deo Kalabićeve porodice u logor, dok im njegov 12-godišnji sin i supruga beže. Uloge: Borko Brajević, Saša Stanković...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading