FILM DANA Transporter: Nasleđe
Foto: Promo/Schutterstock
Transporter: Nasleđe

Foto: IMDB

 

 

21.30 B92

Transporter: Nasleđe

U krugovima kriminalnog podzemlja francuske rivijere, poznat kao najbolji vozač čije usluge novac može da kupi, Frenk Martin garantuje dostavu svakog paketa uz odgovarajuću cenu. Ima tri pravila: nema imena, nema pitanja i nema dodatnih pregovora. Ipak, njegov kodeks će pasti u vodu kad ga prelepa i fatalna Ana nagovori da bude vozač auta koji će učestvovati u genijalno osmišljenoj pljački banke. Jureći ulicama Monaka u audiju, Frenk će se nesvesno uplesti u plan uništenja Jurija, ruskog trgovca ljudima koji je 15 godina ranije prisilio Anu na prostituciju. Uloge: Ed Skrejn, Lona Čabanol, Rej Stivenson.

Komedija na tri sprata

Foto: IMDB

 

 

22.05 Superstar

Komedija na tri sprata

Galerija likova, otuđenih i samoživih, ali dobroćudnih duša je suprotstavljena usamljenoj zgradi u kojoj žive, koja, kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano da propada. Zahvaljujući lošim cevima i misterioznim podzemnim vodama Beograda, situacija kulminira i sve ih zatekne nespremne. Uloge: Slobodan Boda Ninković, Jelisaveta Seka Sablić, Dragan Gagi Jovanović, Vesna Trivalić, Nataša Tapušković.

Zavisna

Foto: IMDB

 

 

23.45 B92

Zavisna

Zoe je veoma uspešna poslovna žena, koja naizgled ima sve - muža iz snova koga voli, dvoje prelepe dece i veoma perspektivnu karijeru. Ali, Zoe ima i strast kojoj ne može da odoli! Nakon što se upusti u ljubavnu aferu s isto tako talentovanim slikarem, njen život se polako pretvara u pakao! Uloge: Šeron Liejl, Boris Kodžo.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading